-
Kadından 100-200 lira istemek olacak şey değil. Sonuçta sigortası kaskosu vardır onunda sana vereceği cevap olumlu olmaz.
Değer kaybı için karşı tarafın sigortasına dava açacaksın ama çok küçük bi hasar var alacağın para uğraştığına değecek bi para olmayacaktır.
Senin yapacağın servise gidip yaptırmak en fazla 2 gün sonra teslim alırsın aracı. Karşı tarafın sigortasıda ödemeyi yapacak.
-
Bir sürü usta var sigorta acenteleriyle anlaşmalı tanıdık birisine götür işte evraklarınla, işleme alsın aracın yapılsın, masrafı sigorta karşılasın olsun bitsin zaten kayda değer pek bir şey yok.. Geçmiş oLsun..
-
-
Bi temizlet hasarı pasta cilayla, bak bakalım belki içine siner o hali, nazarlık dursun,
-
Melih-Ö diye bi kullanıcı var sitede onun babası bunu düzeltir bence uğraşma kaportacıyla, eksperle konuş boyasız yaptıracağım de oraya yaptır faturayla karşı tarafın sigorta şirketine müracaat edip ücreti alırsın,
-
Benim tam sol arka çamurluğun stopla birleştiği yer bunun gibi göçük.Mehmet gazihanın dediği gibi pasta cila attırdım sadece göçüğü kaldı oda nazarlık bile bile yaptırmıyorum düzeltilcek boyancak değer kaybolcak gerek yok :) bunun için yetkiliyede gitme tekil bir usta bul sigorta şirketiyle anlaşması olan yanında takılırken yapsın içinde rahat eder o şekilde
-
saolun arkadaşlar bugün hanfendiyle konuştum sigorta policesinin çıktısını falan gönderdi
anlaşmalı bir yer buldum evime yakın yarın oraya bırakacağım arabayı
-
parça değiştirmeden yapacak bir yetkili serviste yaptır bence. ben alacak olsam bu fotoğrafı görüp işlemin yetkili serviste yapıldığını bilsem hiç dert etmezdim.
değeri düşmesin diye her gün böyle binmeyi, yanından geçerken veya silerken o göçüğü görmezden mi geleceksin? Ayrıca sattığında bu halde boyasız diye alacak adam neyin kafasında merak ediyorum