güzel secim yeti cok begeniyorum gerci o grupta birtek skodayı begeniyorum desem yeridir :D
Printable View
güzel secim yeti cok begeniyorum gerci o grupta birtek skodayı begeniyorum desem yeridir :D
e200 vardı satıldı. Yakıt konusu problem oluyor :) o yüzden dizel olucak. Şuan 0 olmasına kara vermiş. Yeti ilk tercih gibi baya beğenmiş dolu gelmiş gözüne. birde v40 cross country bakılıcak. Yarın sabah kesinleşir sanırım. Arada köye falanda gittiği için biraz yüksek olma olayına takıldı artık :)
Lpg takıntısı yoksa japonlardan bi d segmenti bakabilir mazda 6 accord vs. 2 litre benzinli tam otomatik işini görür.
www.sahibinden.com/202877713
www.sahibinden.com/203421793
Not: İlan sahipleri ile bir ilgim yok örnek amaçlı verdim.
dizel otomatik peugeot 2008 verelim 0 km dedeye :)
V40 D2 CC için Volvo Mezcar'dan fiyat alın mutlaka diğer bayiilere göre daha iyi fiyatlar veriyorlar ellerindede araç oluyor, ben aracı oradan aldım-servis v.b konulardada gayet ilgililer.
Skoda Yeti'de Elegance donanım üstünede bir iki opsiyonla mantıklı hale gelir forumda OrhanGüney abi Skoda'da idi yüksek ihtimalle yardımı dokunur size. Buarada bütceye uyar mı bilmiyorum fakat çok güzel geldi bana bu SuperB.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04766687/detay
Ahmet abi teşekkürler :) Şuan yeti ye inanılmaz takılmış durumda birazdan gidip bakıcağız. 1 tane hazır istediği renk bir araç varmış ve tekmiş. Bir dahaki partidede yokmuş. Üst paket sunroof falan hepsi varmış. Ama ben v40 cc içinde diretiyorum onada bir bakıcaz :) OrhanGüney beylede iletişime geçmeye çalışıcağım. Teşekkürler :)
Ne demek Bir şey değil İnşallah hayırlısı olsun, V40'a da bir baksın en azından aklınızda kalmaz Yeti'ninde doluları fiyatına göre gayet mantıklı araçlar makyajdan sonra bayada güzelleştiler :)
Fiyatına göre çok mantıklı bu SuperB.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04766687/detay
üstte ki postu yanlış yazdım editleyemedim kusura bakmayın :D
Sıfıt jetta dizelde düşünebilirsiniz.
Mercedes ten sonra gene Mercedes olması gerekir, diğer seçenekler anca Mercedes'i aratır gibi geliyor bana.
Evet araca karar verildi :)
Baktığımız araçlar içinde yorum yazıyım ki daha sonra bakan olursa bilgileri olsun :)
-Nissan Qashqai ye baktık, 1.2 turbo motor(115 hp) ve 1.6 dizel (130) luk olanları kullandık. Araç gayet şık ve donanımlı ama ciddi yol sesi alıyordu birazda sertti birde tavan komple cam ama açılmamasıda tuzu biberi. Test sürüşünden sonra direk eledik.
-Volvo V40 Cross Country yi kullandık görüntü olarak çok şık ama görüş açıları biraz dar. Ön cam bile biraz basık ve bombeli kalmış insanı biraz tedirgin ediyor görüş açısı bakımından.
-Skoda Yeti gerçekten çok şaşırttı, sürüş dinamikleri olarak yol tutuşu esneme payı falan normal bir araçtan hiçbir farkı yoktu(Yol tutuşu falan çok başarılı). motor ve şanzıman zaten bildiğimiz DSG ve TDİ olduğundan soru işareti de bırakmadı. Asıl karar kısmında Octavia mı yeti mi diye çok gidip geldik arada sadece 5000TL fark vardı aynı opsiyonlarda. Evde 2012 Octavia olduğu için yetide kara kılında ve dün kaporası yatırıldı. İnşallah pazartesi plaka ruhsat işleri de hallolur ve kavuşuruz :)
Yeti panoromik tavanı ve açılabilir olması çok hoş.
İçi çok ferah.
Kullanışı çok rahat.
İç malzemesi orta kara daha fazla yumuşak plastik kullanılabilirmiş(hatta kullanılmalıymış).
Görüş açıları inanılmaz geniş.
Bu fiyata gerçekten 2.elde çok araç vardı. Ama 2.el araç almak istemediğini bu yaştan sonra sanayiye gidip uğraşamayacağını söyleyince hak verdim.
Ve ilk kare :) Büyük ihtimallede son olur :D
http://i.hizliresim.com/XBjv33.jpg
Yorum yapıp yardımda bulunan herkese teşekkür ederim :)
Hayırlı olsun çok mantıklı bir seçim yapmışsınız. :)
Hayırlı ugurlu olsun, ozel degilse kac paraya aldıgınızı pm ler misiniz?