User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: minivan sorunsalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

minivan sorunsalı

iyi akşamlar.
    iki tane sorum var bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
    10-13 lira arası az yakan sorun çıkarmayacak bi minivan arıyorum.opel combo düşünüyorum bu araçlar nasıldır multijet motor var sanırım motor ömrü yakıtı parça sorunu vs
    bu aracı 13 e alsam iyi midir? 256bin km de ortalama motor ömürleri ne kadardır?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1268662/detay/

bir de böyle bi aracı alacağımda limited şirketimiz var şirket üzerine kayıtlı ticari aracımız aracın k belgesi var.bu aracı aldım diyelim şirket üzerine alıp 50-100 lira paraya k belgesi mi alıp kullanmak daha mantıklı veya kendi şahsım üzerine alsam satışı k belgesi sorarlar mı başım ağrır mı?şirkete alınınca vergisi satışı vs çok zahmetli daha masraflı olacağından kendi üstüme yapsam sorun olur mu?ne yapmalıyım hangisi daha mantıklıdır?
    şimdiden teşekkürler.

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence şirket üzerine almanız çok mantıklı.Çünkü K belgesi sorarlar.Camlı aracımızı bile bir kere soktular kantara.Şirket üzerindeyken satış neden zor olur onu anlayamadım ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan şirket üzerine kayıtlı k belgeli ticari aracımız var ikinci araç için k belgesi ücreti max 100 lira gibi birşey sanırım mantıklı aslında da satış için peder beyin notere gelmesi evraklar vs k belgesi için de enaz iki üç kere git gel yaptırıyorlar sağolsunlar bunlarla uğraşmamak için kendi adıma alsam mı diye düşündüm de k belgesi soracaklarsa şirkete alayım eniyisi.
    combo veya başka bir model için bilgi verecek öneri de bulanacak birileri var mıdır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)