cok değişmiş devam
ali ye pazar mesaisimi yaptırdınız utanmasan evin salonunda araba toplucan:)
cok değişmiş devam
ali ye pazar mesaisimi yaptırdınız utanmasan evin salonunda araba toplucan:)
Ellerinize sağlık :)
Maşallah gzl olmuş stoplar ve diskler.Kolay gelsin devamını beklioruz...
kacirdik calisma saattini goremedik canli canli neyse bir an once saglam ciksin da yeter :D rakiplerimi gormek istiyorum evettt haydii :D
evet bende katılıorum taş gelince param parça olur yaw o radyatör
Saolun arkadaşlar , daha iyileri sizlerin olsun :)
Can Bmw 328 almayı düşünüyordu ilk zamanlar , daha sonra aynı bütçe ile yapabileceklerini anlatınca doğru yolu buldu.Az kalsın Mertin tayfaya kaptıracaktım can ı ama sonunda kandırdım ve japoncu ettim :)
çok güzel olmuş gerçekten mahş:)
Maşallah...
tşk ederim arkadaşlar daha iileri sizlerin olur inşllh..
intercoolerı degistircez ztn rodajdan sonra yenisi gelecek fmic :)
Cok guzel oluyor en guzelide bir proje arabsının hesaplanan zmanda yapılması kutlarımız sizi beyler Bu arada ustayada Selamlar PAzar gunu iyi ikna edip getirmişsiniz adamı :)
kouki type x li bi s13 olucak inşallah türkiye'dede :) stopların hayrına bi tur verirsiniz artık dimi :)
bu arada çooook güzel oluyor aracınız maşallah...
darısı bizim başımıza :D çok güzel olmuş abi güle güle kullan.
cool u büyüttüğünde yazılımla ilgili problemler yaşayacaksın çok iyi bi program yapmalısın araban çok şık hale gelmiş emeğine ellerine sağlık desene daha kapak ıntercool borular yazılım turbo (bıg) pompa ön kule arka kule gergileri salıncaklar vsvsvs nıssan ... daha işin çoookkk ben zamanında uğraştığımdan biliyorum kolaylıklar dilerim ama şansın bol yedek parçaları bulunan yada 3/5 günde gelen bi seri ve çok dengeli bi otomobil hadi hayırlısı
mustafacım hayırlı olsun çok güze oluyo maşallah stopları çok kıskandım söyleyim
Teşekkürler arkadaşlar.
Opeldostlar ; tüm parçalarımız hazır.Motorumuz konduktan sonra gerisi sorun değil :)