ACT'siz kaça birakiyolar??
17" jant ve ekran.
Printable View
ACT'siz kaça birakiyolar??
17" jant ve ekran.
o değilde 5.8 ekran farkı sadece 750 tl, ciddi anlamda almayanı döverler :D
led paket
18 jant
5.8 ekran
alkantra döşeme
cam tavan
kısacası dsg hariç en dolu pakete geçen hafta ankara doğuştan 67 bin lira fiyat aldım. hatta ilanda sıfır bir araç vardı en dolusu faturası sizin adınıza kesilecekti 66 liraya veriyordu siparişi geçen kişi
Aranızda trim sesiyle ilgili sorun sıkıntı yapmayacak varsa alsın tavsiye ederim benim gibi takıntılı olan varsa hiç bulaşmayın 6 ay sonra sattım 2014 fr bunu bilerek düşünün ben bilseydim asla almazdım.
Tam alınacak araba FR. Tüketim, performans, donamın, sportiflik olarak parsının hakkını verir . Babama dizel dsg leon aldık, arkadaşta da golf 7 var her hafta biniyorum arabasına. Golf iç mekan olarak daha kaliteli ama aradaki farka değmez. Şöyle değmez aynı özelliklerdeki golf ile arasında 5.000 tl fark olur Golf alınır ama 15.000 tl çok fazla. Direksiyon derisi hissi Golfte çok güzel, leon baya basit. Onun dışında neredeyse tüm kumanda panelleri aynı. Golfte de aynı şeye basıyorsun leonda da. Ben konsolun kalitesine pek takılmadığım için fiyat performans ve sportiflik açısından Leon derim, sonuçta her arabaya bindiğimde konsolla sevişmiyorum :)
o paraya alınabilecek en mantıklı araba leon fr bence :) ne golf ne cıvıc .
aslında liste fiyatlarından ciddi indirim yapıyorlar baska şehirlerden fiyat almak cok mantıklı 1 hafta önce arkadasım tıguanı liste fiyatından 7 bin civarı bi indirimle aldı yıne baska arkadas passat cc ye o civarda bi indirim yaptırdı
Seat'ta indirim fln yok. Biz Doğuş grubu çalışanı olduğumuz halde indirim ucundan koklatmadılar.
Ara, iyi güzel ama ortalık beyaz eşya bayisi gibi. Her bayi beyaz ve kırmızı leon ile dolu. Başka renk istedik Fr paketli en erken 2-2,5 ay sonraya fiyat verdiler.
Leon Fr'ların neredeyse hepsinde Led+Sunroof std. 5.8 ekran ve alcantra döşeme opsiyon. Böyle bi paketli Golf sunroofsuz Doğuş Maslakt'ta duruyor. Satış fiyatı 90k. Tungsten gri sanırım. Arada 20k'lık dağlar kadar fark yok. Kimse kusura bakmasın.
20bin az bi rakam mı? Ya da ben mi mesaji yanlış anladım? :)
Fr larda sunroof led paket standart @carolita1907 nin dediği gibi donanım listesindede yazıyor .
http://www.seat.com.tr/modeller/yeni...onanimlar.aspx
Sunroof suz led paketsiz fr lar var
eskiden sunroof opsiyondu
sonra değişik bir paket cıkardılar sunroof ve led standart diye satıldı
52 lere satılan araba 70 olmus peeeehey :D
Aynen berkayım söylediğin gibi :)
Bende Golf ile leon arasinda cok kaldim.Su anki aracim tdi comfort manuel,leoan alacak olsam.Led paket,dsg,sunroof...vs bayagi dolu birseyler olacakti.Gittim test ettim,fiyatina gore ic kalitesi falan gayet yerinde(eski kasa cok kotu heryer tas gibi) Yol tutusuda idare eder zaten...Sonucta ne olursa olsun fiyat/performans/donanim olarak rakibi yok.Parasinin hakkini veren bir araba
Ben tercihimi golften yana kullandim ileride yavas yavas doldururum diye,pismanmiyi degilim :) Donanim yerine kaliteyi ve sessizligi sectim.Kimine gore bu 15k fark etmez,kimine gore eder.Bunlarin kararini verip ona gore siparis vermek lazim bence
arkadaşlar peki leon fr mı dsg cam tavan yokda ibiza cupramı ? hangisini tercih ederdiniz. ?
golf 7 en doğru tercih.
Scirocco almayında ne alırsanız alıni, ki ben aktif scirocco kullanıcısıyım aynı zamanda.
Golf 7 manuel hangi paket alınmalı maliyet ne olur bilmiyorum ama bu rakamlara leondaki doluluk olmayacak 1.2 çok tutulmuyor sanırım
Hb fr'larda led paketle cam tavan standart oldu 2014 eylül sonrası biz alırken fr plus paketi diye sattılar bize iç aydınlatmalar sarıydı benim şuan gelenlerin torpido hariç heryer led içi dışı komple led :D bence alırken bekleyin hazır diye almayın ve 18' 30/1 jant , 5.8 ekran , seat sound hatta imkan varsa alcantara ve kış paketide koyun eğer uzun süre binecekseniz
bagaj genişliği ve yüksekliği nasıl ? Pandizotu söksem benim köpek sıgarmı ?
http://i48.tinypic.com/i1mcsl.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/20...8383642_o1.jpg
kafasındaki olmadan :p
Tahmin ettiğim boyutlardaysa arka koltuklara örtü serip koltuğa oturtmak daha iyi olur
scirocco'da o köpek imkansız taşınmaz. Hiç boşuna düşünmeyin dahi, hem hayvana hem araca yazık günah. Pand. sökseniz bile bagaj kapandığında alan öyle bi köpek için çok çok dar. Bi kaç mesajınızı daha okumuştum ama bende bu şekilde olacaksa scirocco'yu kafadan eleyin.
Edit:birde Direksiyondan Kumanda Edilebilen DSG Vites Sistemi (Leon 1.4 lt TSI ACT 150 hp DSG S&S seçeneği için) eklerdim :)
Aralık ayında sıfır km Leon 1.2 Tsi dsg aldım, yaklaşık 2500 km^dir kullanıyorum.
Motor hakkında yorum yapamayacam çünkü aynı degiller.
Ama iç mekan olarak yol tutuş olarak söyleyecegim bir kaç şey var..
Leon'daki malzeme kalitesi hiç fena degil. Golfte üst kısımda kullanılan yumuşak malzemenin aynısı Leonda'da var, ha keza göğüsün alt kısmında sert malzeme GOlftede var.. Golfün kapı içlerinde ki malzeme bi tık ilerde, ama kapının alt kısımları yine sert plastik. Leonda normal el freni var.. Bu da vitesin gerisinde ki kısımda golfün gerisinde..
Benim boyum 1.91.. Leon bana daha ferah geldi.. Koltuk minderleri gayet başarılı.
Yol tutuş olarak ben arabamdan memnunum, esp'si kilitli diferansiyeli gayet iyi. Bagımsız süspansiyonun eksikligini pek hissetmiyorum. Zaten bu da olsa Golf'ün bi esprisi kalmazdı.
Nihayetinde Golf Leona oranla daha pahalı, marka prestiji daha yüksek bir araba.. Ama aradaki fiyat farkı bence çok fazla.
Benzer marka diye yazayım dedim. Geçen sene ibiza'da web sitesinde ilave seçenekler vardı (park sensörü, arka led stop lambası vb). Bu sene bunlar kalktı mı? Web sitesinde yok.....
arabayı dün test etme şansım oldu içi oldukça konforlu daha önceki seatlardan farklı sürüş olarakta oldukça keyifli plastik aksamdan vs öyle çıtırdama sesleri falanda gelmiyordu müziği kapattım özellikle dinledim 2013 model 11 bin km deydi kullandıgım arac aklıma bayagı yattı golf den daha yakısıklı olması sebebıyle sanırım tercihim fr olacak.
Leon FR - 1.4 lt TSI ACT 150 hp DSG S&S
Hakkında ne dersiniz şu an fiyat / performans olarak çok mantıklı bir seçim gibi duruyor :)