dsg şanzıman arıza çıkarması durumunda maliyetli oluyormuş sanırım o yüzden çok sıcak bakmıyorum manuel araç kullanmaktan daha fazla keyif alıyorum birde o etmen var.
Printable View
dsg şanzıman arıza çıkarması durumunda maliyetli oluyormuş sanırım o yüzden çok sıcak bakmıyorum manuel araç kullanmaktan daha fazla keyif alıyorum birde o etmen var.
Sıfır alacaksınız, garantiyi 4 yıla uzatırsınız. Sıkıntı çıkarsa başlarına çalarsınız garanti kapsamına girmek zorunda şanzımanı kayaya oturtmadığınız sürece..
ACT'siz kaça birakiyolar??
17" jant ve ekran.
o değilde 5.8 ekran farkı sadece 750 tl, ciddi anlamda almayanı döverler :D
led paket
18 jant
5.8 ekran
alkantra döşeme
cam tavan
kısacası dsg hariç en dolu pakete geçen hafta ankara doğuştan 67 bin lira fiyat aldım. hatta ilanda sıfır bir araç vardı en dolusu faturası sizin adınıza kesilecekti 66 liraya veriyordu siparişi geçen kişi
Aranızda trim sesiyle ilgili sorun sıkıntı yapmayacak varsa alsın tavsiye ederim benim gibi takıntılı olan varsa hiç bulaşmayın 6 ay sonra sattım 2014 fr bunu bilerek düşünün ben bilseydim asla almazdım.
Tam alınacak araba FR. Tüketim, performans, donamın, sportiflik olarak parsının hakkını verir . Babama dizel dsg leon aldık, arkadaşta da golf 7 var her hafta biniyorum arabasına. Golf iç mekan olarak daha kaliteli ama aradaki farka değmez. Şöyle değmez aynı özelliklerdeki golf ile arasında 5.000 tl fark olur Golf alınır ama 15.000 tl çok fazla. Direksiyon derisi hissi Golfte çok güzel, leon baya basit. Onun dışında neredeyse tüm kumanda panelleri aynı. Golfte de aynı şeye basıyorsun leonda da. Ben konsolun kalitesine pek takılmadığım için fiyat performans ve sportiflik açısından Leon derim, sonuçta her arabaya bindiğimde konsolla sevişmiyorum :)
o paraya alınabilecek en mantıklı araba leon fr bence :) ne golf ne cıvıc .
aslında liste fiyatlarından ciddi indirim yapıyorlar baska şehirlerden fiyat almak cok mantıklı 1 hafta önce arkadasım tıguanı liste fiyatından 7 bin civarı bi indirimle aldı yıne baska arkadas passat cc ye o civarda bi indirim yaptırdı
Seat'ta indirim fln yok. Biz Doğuş grubu çalışanı olduğumuz halde indirim ucundan koklatmadılar.
Ara, iyi güzel ama ortalık beyaz eşya bayisi gibi. Her bayi beyaz ve kırmızı leon ile dolu. Başka renk istedik Fr paketli en erken 2-2,5 ay sonraya fiyat verdiler.
Leon Fr'ların neredeyse hepsinde Led+Sunroof std. 5.8 ekran ve alcantra döşeme opsiyon. Böyle bi paketli Golf sunroofsuz Doğuş Maslakt'ta duruyor. Satış fiyatı 90k. Tungsten gri sanırım. Arada 20k'lık dağlar kadar fark yok. Kimse kusura bakmasın.
20bin az bi rakam mı? Ya da ben mi mesaji yanlış anladım? :)
Fr larda sunroof led paket standart @carolita1907 nin dediği gibi donanım listesindede yazıyor .
http://www.seat.com.tr/modeller/yeni...onanimlar.aspx
Sunroof suz led paketsiz fr lar var
eskiden sunroof opsiyondu
sonra değişik bir paket cıkardılar sunroof ve led standart diye satıldı
52 lere satılan araba 70 olmus peeeehey :D