Hazır var mı araç şuan yoksa bekleyecekmisin ?
Printable View
Medya System Plus ın yanına birde seat sound ses sistemi ekletsem mi ne dersiniz ?
Özellikle kullanan arkadaşların yorumu çok önemli şu an benim için
Yeni almış olan birinin değerlendirmesi https://www.youtube.com/watch?v=wNXN32oP1N0 benim çevremde olan araçlarda seat sound'lu olanlarda var sadece hani dolu olsun diye aldıkları bir opsiyon onun yerine jant al memnun kalmazsan anında satabilirsin
Muharrem Bey almış kendisini daha önce opel insignia aracı varkende tanıyordum sonrası F30 316 almıştı şimdi ise FR almış hayırlı olsun kendisine:)
Çok güzel videolar ile açıklamalar yapıyor..
Ses sistemi paketi alınca normalde media plus ile gelen hoparlörden farkı var mı acaba hoparlörlerin yoksa sadece sub ve +1 hoparlör mü geliyor acaba?
Bir tane torpidonun üst kısmında küçük bir boşluk var oraya bir hoparlör birde bagaja stepne içine subwoofer'mı ne ondan geliyor. 8 tane yeterli emin ol :)
Hocam 5 Hoparlör + 4 Tweeter + 1 Subwoofer (yedek lastik 18 inc geliyormuş 17 inc e sığmıyormuş sistem :)
Kaliteli müzik dinlemeyi çok severim araç içerisinde uzun yolda vs. Bu paketide eklemelerini istedim. Perşembe siparişi vermiştik bugün hafta sonu ***** pazartesi netleşir ama bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum :)
Yeni konu açmayım dedim leonlara zam gelmiş , fr 65.000 olmuş .
2015 F
motor güncellemeleri gelmiş ;
1.2 tsı 110
1.4 tsı 125
1.6 tdı 110
1.4 tsı 150 act bi kaç ay önce gelmişti zaten . 140 lık motor kalkmış anlaşılan .
1senedir audide 110luk 1.6tdilar geliyordu zaten artık seatada gelmeye baslamıs demekki
140'lık FR artık üretilmeyecekmiş onun yerine 125'lik düz ve 150'lik DSG var.
150'lik manuel'in gelip gelmeyeceği belli değilmiş.
2 yıldır mk3 FR 140'lık kullanıyorum gayet memnunum, o paraya alınabilecek en iyi arabalardan biriydi ki hala daha öyle sayılır.
2016 güncellemeleri var bir de, 22. hafta deniliyor yani takriben 2016 nın mayıs / haziran döneminde makyajlanmış olacak.
Şöyle bilgiler var, ingilizce türkçe çeviriyorum yanlarına..
1.0 TSI (115PS) added to the model range which will replace the 1.2. -- 1.2 tsi yerine 1.0 115ps tsi geliyor
1.4 TSI and 1.6 TDI added to the Xperience line up in FWD -- Xperience'ın ön çeker modellerine 1.4 tsi / 1.6 tdi ekleniyor (tr ye gelir mi bilgim yok)
6.5inch Nav is replacing (standard Cupra) the current 5.8. Note this isn't the Navi high unit, its the screen upgrade minus the hard drive. -- 5.8 ekranın yerini 6.5 ekran alıyor (cupra'da standart donanım)
Rear centre armrest added (standard Cupra) to options. -- arka kol dayama opsiyonlara ekleniyor (cuprada standart donanım)
Mirror link and Apple Carplay availability added across range. -- telefonu ekrana yansıtma alınabilecekmiş
telefonu ekrana yansıtma uyumlu telefonlar için, alttaki linke girip golf üzerinden composion media tıklayın, navili model içinde discover pro tıklayın :)
Telefoonkoppelen - Volkswagen
Berkan bebeyim alıntı yapıp yazmayı unutmuşum, ilk 110 luk 1.6 tdi lar eylül sonu ekim başı geldi işte, biz aldık kurban bayramı öncesi biliyorsun :)
Çok beğendiğim bir araç hatta ciddi ciddi düşünüyorum. ancak şu trim ve depo sesine aklım takıldı.
1.6 dsg sini kiralamıştım hiçbir ses yoktu rahatsız etmedi ama bunda aklım takıldı şimdi.
uzun zamandır kullananlardan ses konusunda yorum yaparsanız sevinirim.
Bugun vosmere sordum agustos ayinda 150 lik manueller gelicek bilgisi verdiler ne kadar dogru bilmiyorum gelirse guzel olur 2016 mayis makyajlanicak mi gercekten acaba alinmali mi beklemeli bilemedim