Ankarada her avm'de gördüğümüz kutup ticarete ait samsung bayilerinin aslını bilen var mı? Kutup ticaret yetkili samsung satıcısı mı yoksa samsung tabelası altında ithalatçılık yapan bir elektronik mağazası mı? Aşağıda anlattığım olay üzerine hangi statüde olduğunu çözemedim ne şimdi nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum.
Nişanlım 1.5 sene önce Samsung tabelası altında satış yapan kutup ticaret bayiden S4 telefon aldı. Telefonu alırken teyit etmek amaçlı Samsung Türkiye garantili olup olmadığını sorduğunda Samsung Türkiye garantili demişler.(Elektonik mağazalarda ithalatçı garantisiyle satılandan daha fazla para vererek alındı) Bizim burdaki hatamız telefonun garantisini falan sorgulamadık pek Samsung bayisinden alındı diye. 2 ay önce telefonun sim kartı görmemeye başladı ve telefonun kutusunu istedim kendisinden. Bir baktım ki telefon teknoeksper diye bir ithalatçı firma garantisinde.
Neyse ben telefonun alınığı yere evraklarımla gittim. Telefonun garanti işlemlerini onlar mı halledecek, yoksa benim mi yaptırmam gerekli diye sordum. Onlar da telefonun kutusuna baktılar ve telaşlı bir şekilde bunu buradan mı aldınız emin misiniz dediler. Tek kişi de değil 2 kişi sordu bunu mağazada ve bu durum beni kıllandırdı. Sonra faturayı gösterdim, kendi aralarında nasıl olur falan diye mırıldandılar. Bana sonra tanıdıkları bir servise götürmemi ve ben giderken servise haber vereceklerini söylediler. Ben de telefonun samsung yetkili servisinde yapılmasını istediğimi söyledim. O zaman faturayı ve kutusunu kesinlikle göstermeden yetkili serviste yaptırabileceğimi söylediler. Sadece tanıdık servise gidersem işlemim kısalacakmış yoksa uzun sürermiş. Ben de salağım ya yedim dediklerinineyse servise bu durumun aslını sormaya ve telefonun Türkiye garantisi altında olmadığının bir belgesini almak için gittim. Belgeyi aldım öncelikle.
Sonra kutup müşteri hizmetlerini aradım ama beklediğim gibi laubali bir tavırla size satış yapan elemanın ne dediğini nereden bilelim, şuan gittiğiniz mağazamızdaki elemanlar daha yeni, bilmiyorlar falan diyerek başından savdı beni. Bunun üzerine Samsung Türkiyeyi arayarak kutup ticaretin yetkili samsung satıcısı olduğunu ve samsung Türkiye garantili ürünler satmak zorunda olduğunu teyit ettim. Hemen sonrasında da olayı anlatarak şikayet formu oluşturdum. 2 hafta süren telefon görüşmelerinden sonra beni aradılar ve kutupa gerekli bilgiyi verdiklerini ve beni arayacağını söylediler. 15 dkka sonra beni arayan kutup temsilcisi samsungun müşterinizi ithalatçı firmaya yönlendirin dediğini ve ithalatçı firma sevisine gitmem gerektiğini söylediler. Neyse dedim bu kadar uğraşacağıma orda yaptırır kurtulurum. Gittim teknoekspere ve gerçekten merdiven altı diye tabir edilen bir yere telefonu bıraktım. 15 gün sonra telefonda ezik olmamasına ve bugüne kadar düşmemesine rağmen bana darbeye bağlı anakartta sorun var tamiri 850 tl dediler. Ben böyle birşey diyeceklerinden emindim. Telefonu açtığını ve bu sorunu nasıl bulduğunu kanıtla bana dedim mal olup kaldılar, bir şey demediler ama sonrasında ben biraz daha çıkışınca tüketici haklarına gidebilirsiniz istediğinizi yapabilirsiniz dediler laubali bir şekilde. Hemen kutupu arayıp derdimi tekrar anlattım ve çözülmemesi halinde dava açacağımı söyledim. Yardımcı olacaklarını ve sorunu çözeceklerini ilettiler bana. VEEE bugün müthiş çözüm geldi. Telefonu götürün indirimli tamir etsinler dendi. Ben diyorum Samsung tabelası altında Samsung Türkiye garantili diye sattığın telefon hem yetkili servis garantili değil hem de yönlendirdiğin ithalatçı bakmıyor, onlar da bana pişkin pişkin oraya götürün hala diyorlar. Hayır o bişey değil de karşısındaki insanı salak yerine koyuyorlar. Yarın bir daha Samsung türkiyeyi arayacağım ama çok umutlu değilim. Tüketici haklarına mı gitmek yoksa samsung global'e mail mi atmak daha sonuç odaklı olur? Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
Sıradan bir oto galerinin bmw ithal edip borusanla aynı bmw tabelası asarak satış yapması gibi bir durum var.