Ben çok beğendim özellikle gt line'ı bu sefer olmuş.
Printable View
Ben çok beğendim özellikle gt line'ı bu sefer olmuş.
bunlar Türkiye'de mi üretiliyor yoksa ithal mi?
talismandada bundadan niye cam tavanı opsiyona bile koymamışlar ilginç
http://i.hizliresim.com/QBGl2G.jpg
Talismanda cam tavan olsa CC'in 1 numaralı rakibi olur..
Bu neyin kafası anlamıyorum. 1980'lerden beri ailecek Renocuyuz. Saçma sapan işler. Sunroofsuz ya da cam tavansız araba mı kaldı bu devirde yaa..
iyi bari arka çamurlukla lastik arasını biraz kısaltmışlar, megane 3'te leylek gibi gidiyordum
Talisman ve Megane 4 e cam tavan opsiyonu malesef üretimde sıkıntı yaşadıkları için Türkiye ve benzeri ülkelere ağustos ayından itibaren göndericekler. Ve tabiki cam tavan ile birlikte bose ses sistemi ve alkantara koltuklarda gelicekmiş.
308 in yeni kasasını andırıyor bu araba
Bugün florya kavşagında bol miktarda gördüm, sanırım tanıtım için kullanılacak arabalardı.. Ön taraftan görüntüsü hemen dikkat çekiyor, arkadan biraz garip geldi bana.. Çok güzel bir mavi tonu kullanmışlar, o renk çok satacak diye düşünüyorum.
Talisman'ın manuel araçlarına da '4 control' opsiyonu eklenecek mi? Bilen var mı?
malesef talismanında meganenında manuelinde 4 control yok
Aracı canlı incelemiş, sürmüş biri olarak şunu diyebilirim. Dış tasarım harika, kalanı sınıf ortalamasını aşamayan bir araba olmuş kesinlikle. Fiyat seviyeside tam bir şaka! Konsolda malzeme geçişi çok kötü(üstü kaplama kalitesi 10 üzerinden 8 ise alt kaplama 2 veya 3 puan alır.) Detaylarda kalite ve montaj hataları var absürt şekilde,devasa bir yükleme eşiği mevcut bagaj kısmında da. Yol tutuş olarak tam anlamıyla deneyemesem de, dizel otomatik seçeneği de en zayıflardan biri olmuş durumda performans vasat-motor sesi içeriye geliyor. Bununla birlikte rüzgar seside can sıkıcı bir ses ile eşlik ediyor.
Dış tasarım ve teknolojik ekipmanları güzel-alınır bir araba aslında ama 100 bin fiyata değil ederi 80 bin falan olmalı. Sınıfında başa oynayan,en iyisi olması gibi imkanıda yok yeni eski birçok araba hala sınıfında Megane'dan daha iyi...