User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: Nurburgring e gitmişken etrafta neler yapılır?

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim bilgilendirme için Levent Benim hız konusunda merak ettiğim gidebildiğim kadar gitme değil.Yavaş gitme konusunda Swift'le hiç aksiyon aramaya niyetim yok Usul usul ring'i gezsemde olur Olası bir kaza durumunda ki fiyatlar ürkütücü gerçekten
    o halde en temizi ring taxi, üç kişiye kadar tur başına 225 Euro.

http://www.nuerburgring.de/fahren-er...ring-taxi.html

yada kişi başı 295 Euro tur başına,

http://www.nuerburgring.de/fahren-er...dschleife.html

gittiğiniz tarihte bulamayabilirsiniz, önceden rezervasyon yaptırmak en iyisi.

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, ekim gibi 3-4 arkadaş gidelim diyorduk. Bunu eşler duyunca dediler bizde gelicez. Ee daha önce hiçbirimiz o piste gitmediğimizden etrafta neler var bilmiyoruz.

Hanımlarında geldiğini varsayarsak pist yakınlarında gezilecek görülecek yerler var mıdır? yoksa hanımları hiç karıştırmayalım mı? Tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
    bu arada, ring etrafında Cafe ve hoteller dışında birşey yok diye biliyorum aslında Köln'e bile gelseniz dom katedrali dışında görülecek aman aman birşey yok.
    zamanınız varsa araç kiralayıp günübirlik Amsterdam ya da Paris tavsiye ederim, eşleriniz için daha makbule geçer.

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk sayfayı okudum sadece. Doush ile iletişime geçmenizi öneririm. Erasmustayken ringe çıkmıştı, forumda konusuda vardı hatta. Orada yazmıştı kaza falan yaparsanız hem arabaya hem piste verdiğiniz zarardan falan birsürü masraf çıkıyordu. (öyle yazmıştı.)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    26-27 nisan trackday var mayısın son haftasıda Gran Turismo etkinliği var senede 1 kere oluyo ona gitmenizi tavsiye ederim en keyiflisidir geçen sene kaçırmıştık bu sene gitmeyi düşünüyoruz bizde, daha eğlenceli ve kalabalık oluyo o zamanlar
    INFINITE PERFORMANCE

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac kiralamadan toplu tasim vs ile gitmek son derece eziyetli olur sakin denemeyin derim..Onun disinda kendinize guveniyorsaniz arac kiralayip eventlara katilabilirsiniz epey keyifli yakindaki kasabalarda daha ucuza kalabilirsiniz..Andernach tavsiyemdir hem guzel hemde uygun bir yer cogu haftasonu yariscilari orda konakliyorlar genelde.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim önceki sayfada yazdığım şuydu. Rent4ring faq dan ulaşabilirsiniz.

Answer:
    Yes. We want to make sure, each customer gets a healthy car. The engine in the Swift has prooved to be very solid, but there is a limit somewhere. We have seen RPM´s of 10.000 and higher on a car with a 7000 RPM redline. No wonder, the engine went buzz.

We needed to change the engine, but the driver at fault only paid his fine, which is € 150,00 to 300,00 maximum. This way, all our customers can rely on a car that is 100% in shape and will NOT let you down.

Let us give you another example: You rent our car, drive off and in you first lap, the engine let´s you down. We can see in the datalogger, you did not make any mistakes, like putting the wrong gear in. You will get a new car right away and you can keep driving without even worring about the broken engine.

Important note: If you have no daily experience with manual gearboxes, please don´t try to learn it on a racetrack. We offer also cars with automatic gearboxes, this lets you focus on the road rather than the car itself.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Karakutudan görüyorlar herşeyi kısacası aracı pite, onlara, geri getirdiğinizde. Gayet iyiymiş bence, ayrıca herhangi siz kaynaklı sorun çıkmaz ise de hemen yeni araç verip biletlerin yanmasını engelliyorlar, o daha da güzel. TR de olsa "vay abi naptın sen amq muşun arabanın, akabinde çek senet imzalatma çalışmaları vs"

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi aracımla ilk defa piste çıkacağım. Aynı gün için 4 tur alsam hem benim için hem de araç için çok mu yorucu olur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı onurgoyunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi aracımla ilk defa piste çıkacağım. Aynı gün için 4 tur alsam hem benim için hem de araç için çok mu yorucu olur?
    Bence ideal 4 tur, ilk turda aracı ve pisti tanımaya yönelik çıkarsınız ki peşpeşe çıkmak zorunda değilsiniz bildiğim kadarıyla.

Diğer üç turu da farklı saat dilimlerinde değerlendiririm ben olsam, arada 1 saat falan mola sureti ile. Hatta imkan varsa ve saat dilimi uyuyorsa, öğlenden önce 2, arada yemek öğleden sonra 2 tur şeklinde atarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yazın Almanya'ya gidiyorum gitmişken de şu yeşil cehennem'e kesin çıkıcam. Fiyatları araştırıyorum şimdiye kadar en uygunu RSR olarak gördüm. Başka bir araçla çıkmak istesek (normal yol aracı) track day için rezervasyonu burada ki etkinliklerin herhangi bir tanesinin sitesinden mi yapıcaz?

http://www.nuerburgring.de/en/events...nts-dates.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ayrıca, 1 tur kaç euro bilen var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Burak şuradan bak derim, 30 nisana kadar yapılan rezarvasyonlar alınan biletler 2014 fiyatları ileymiş

http://www.nuerburgring-shop.de/fahr...rten-2015.html

Tek tur 27 € anladığım kadarıyla 1 tur @ Nordschleife veya 15 dk @ GP pistinde,
    4 tur 100 €
    9 tur 209 €
    25 tur 518 €

sağ taraftan da 1-4-9-25 tur olarak seçip alabiliyorsun, ben mesela 27.06.2015 den yola çıktım geldim buraya

Bi ara ben de gidicem hele bi mezun olayım da, o zaman düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak şuradan bak derim, 30 nisana kadar yapılan rezarvasyonlar alınan biletler 2014 fiyatları ileymiş

http://www.nuerburgring-shop.de/fahr...rten-2015.html

Tek tur 27 € anladığım kadarıyla 1 tur @ Nordschleife veya 15 dk @ GP pistinde,
    4 tur 100 €
    9 tur 209 €
    25 tur 518 €

sağ taraftan da 1-4-9-25 tur olarak seçip alabiliyorsun, ben mesela 27.06.2015 den yola çıktım geldim buraya

Bi ara ben de gidicem hele bi mezun olayım da, o zaman düşünüyorum
    Şuan kafamda varyasyonları yapmaya başladım. Arkadaşım var orda onun aracıyla çıksam vb. gibi

http://www.ring-speed-motorsport.com/english/rent-car/

Burası baya uygun gibi duruyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan kafamda varyasyonları yapmaya başladım. Arkadaşım var orda onun aracıyla çıksam vb. gibi

http://www.ring-speed-motorsport.com/english/rent-car/

Burası baya uygun gibi duruyo
    Pahalı, bilet yakıt vs dahil değil bu fiyatlara..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gidicek olanlar için turist günleri listesi.

http://www.biggarage.de/info/touristen.html
    http://www.nurburgringinfo.com/calendar/

Aynen levent dikkat ettim de o site pahalıymış. Big garage 1 tur için Clip cup araca 150 istiyor.

Pistin eski fiyat tarifelerine baktım 1 tur için 2010 senesinde 18€ şimdi ise 27€ olmuş.

baskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mangal olmazmı yeşillikte mangal Biz türklerin piknik ana menüsüdür
    + =

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidicek olanlar için turist günleri listesi.

http://www.biggarage.de/info/touristen.html
    http://www.nurburgringinfo.com/calendar/

Aynen levent dikkat ettim de o site pahalıymış. Big garage 1 tur için Clip cup araca 150 istiyor.

Pistin eski fiyat tarifelerine baktım 1 tur için 2010 senesinde 18€ şimdi ise 27€ olmuş.
    Save the hell olayı dolayısıyla işletim giderlerini karşılamak için yükselttiler fiyatları diye okumuştum biyerlerde, tabi bizdeki gibi imkansızlık değil adamlarınki, hakkaten spora gönül veriyorlar baksana sezon boyu boş gün yok organize dolu kulüplerce, ingiltereden 1350 paund luk organizasyon var mesela 2 gün

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)