bu dediklerini bizde yaşıyoruz bana bunu yapanın önüne geçip frene basıyorum bende ibneliğine. ama emniyette en sağ şeridde giden adama arkadan çarpmakta farklı
Printable View
bu dediklerini bizde yaşıyoruz bana bunu yapanın önüne geçip frene basıyorum bende ibneliğine. ama emniyette en sağ şeridde giden adama arkadan çarpmakta farklı
Allah rahmet eylesin. Nasıl bir bahtsızlık bu ya çok üzüldüm gencecik insanlar gidiyor. Cidden fotoğraf kaldırılsa iyi olur ben bile kötü oldum tanımadığım halde yakınları görse nasıl hissederler kim bilir :(
Haklısınız, ama şöylede bir durum var özellikle rampalarda tırmanma şeridi olmalı ağır yüklü çok yavaşlamak durumunda kalan kamyonlar tırlar için. Bu yoksa haliyle sollamaya çıkmak durumunda kalıyor bu araçlar. Yüklü bir tırın hatır sayılır rampada yavaşlayıp hızlanması çok basit bir olay değil, sinyali verdikten sonra siz ona yol vermek için yavaşlasanız kaybettiğiniz hızı kazanmanız çok kolay ama onlar için öyle değil. Bakın haksızsınız demiyorum hanzo şöför çok yollarda inadına üstünüze kıran, altındaki aracın büyüklüğüne güvenen saygısız çok ama işin birde bu boyutu var.
Mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
Allah geride kalanlarına sabırlar versin, bunu gören bizlere de akıl-fikir versin ki yapmayalım, yapmayalım, yapmayalım.
Allah rahmet eylesin, bu tür haberleri gördükçe içim acıyor.
Çocuğu da olacakmış rabbim ailesine eşine sabırlar versin.
Neolur şu pedala basarken evde bekleyenleri sevdiklerimizi düşünelim biraz daha.
Allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin.
Allah Rahmet eylesin çok üzüldüm
allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin çok üzücü
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin..
Gideceğiniz yere geç gidin ama bu hayatta gidin..
Allah rahmet eylesin çok acı bir ölüm Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun. Yaklaşık 4 veya 5 sene önce eşimle silivriye yazlığa giderken tem de böyle bir kaza atlattık ki hala eşim tır gördüğünde kapıyı tutar tek şanslı olduğumuz nokta hızımız yavaştı abilerim kardeşlerim tır cı kamyoncu olurda sol a veya sağa sinyal verdiyse bilin ki o hemen şeridini değiştirir beni gördü geçmez demeyin
Cok kötü olmus Allah rahmet eylesin,herkez arac kullanıyor trafikte tırcıların ne oldugunu bilmeyen yoktur sanırım en kötüsü soldan 80 90 la giderken sanki altında spor araba var gibi 60 70 le sagdan sola atlayan ve sanki babasının yolu gibi soldan kacılmayan istedigin kadar korna sellektör yap,bide gecerken üstüne manevra yapsın...
Polisimizde pek duyarlı degil bu işlerde,basımdan gecen öteki olay gece saat 11 sıraları sehirler arası yol alıyorum yetismem gereken yer var hızım 130 cıvari,arkamdan cekisi transit ve üstünde astra j marka arac vardı sellektör veriyor hızımı 140 a cıkardım dayı sellektörü kesti 150 160 civari sagımdan solladı beni,böyle 10 15 km yol katettik dayanamadım camdan sigara kagıt atmaya basladı,asıldım hemen 155 e dedim böyle böyle tamam dediler yoldaki cevirmeler durdrcak siz durmadan devam edin yolda cevirme var ilerde arkadan gidiyorum durunca inip döveyim niyetinde adam gecti cevirmeden durdurulmadı solda gidiyordum cevirmede bi fren polislerin yanına hepsi basıma ısıklar tutuyor noluo kimsin necisin anlattım olayı aa hızlıymıs falan fistan mesele yapıyorlar..
NE GÜVENLİK VE NE ÖNLEM SANSINA YASIYORUZ.
Ne olursa olsun dikkatli olun, yavaş gidin. Olan olduktan sonra ne polis ne savcı kurtarabiliyor. Can kaybına zaten çözüm yok.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin oncelikle
-O yol makas atacak kadar hic dolu olmadi,heleki makas saatinde...
-Bilemezsiniz tira carptiktan sonra tir sag seridede cekmis olabilir,o kadar girdikten sonra araba kitlenir kalir altinda
Bnkz porsche cayenne http://youtu.be/wL_BArHno_8
-Uykusu gelmistir,tir ani serit degistirmistir,kalp krizi gecirmistir bunlari bilemeyiz.
-Diyelim makas atti malesef bir hata yapti,bununda bedelini malesef olumle odedi.Hem kendinin hem arkadasinin,ikisinin ailesini dusunsenize cok kotu gercekten...
-Arkada adam akilli koruma bariyeri olsa simdi hayatta olacakti ikiside,bir hatayi hayatlariyla odemek zorunda kalmazlardi.Buyuk bir ders olup tekrarlamazlardi.
-Hizliysa,makas attiysa haketmis dememis kimse ** laf oraya gelmis,umarim ben yanlis anlamisimdir oyleysede kusura bakmayin.Benim gorusum trafikte yaptigi bir hatadan dolayi kimse boyle bir olumu haletmiyor(resmen kafanin govdeden ayrilacagi)onemli olan hatayi bir daha yapmamak.Neyse uzatmayim Allah rahmet eylesin tekrardan