galiba ataköy sahil abi orası 5.kısım karsısı galeriaya gelmeden olan eski emlak konutun falan lokal otel lojman kıvamındaki yerin oldugu yer adnan şensesin türk petrol benzinligide vardı :D
Printable View
Hyatt hotel fln acilmis orayimi diyorsun anlayamadim :D
Link acilmiyor ama hatirladim bahsettigin yeri ;)
projeden ev alacaksanız hakediş karşılığı verilen daireleri bile öğrenmek gerekir. Parkeciye, mutfakçıya v.b. verilen daireler verildiği esnada normal satış fiyatlarından veriliyor, daha sonrasında ise bu daire sahipleri nakite çevirmek için yok paralarına veriyorlar daireleri. Sonra sizi baltalamış olmasınlar ? keza toprak sahipleri içinde geçerli aynı durum. Şimdiden bol şans.
Imar iptal derken ? Kabasakalin ne tarafinda aldığınız yerler ? Çünkü ya geçen ya ramazan ya kurban bayramı civarında imarla ilgili birşey daha geldi adını bilmiyorum. Gelen şey sonucunda arsası olan herkesten % 20-30 gibi bişey aldı devlet. Yoldur, park bahcedir vsdir onlar adına bütün arsalar küçüldü. Tabi bu bahsettigim köyden tarafta. Göl tarafi allahlik zaten :D birde bazı yerlerde duraklar döneminde yapılan imar geldi diyip dağın başındaki yeri yol kenarina getirme olaylari da mahkemelikti. Onlarin olduğu yerlerde tapu duzenleri falan bozuldu birşeyler oldu. Detayini ben bilmiyorum babam dayim falan uğraşıyor.
'Imar iptal' dediginizi açabilirmisiniz? Karahan civari da biraz degerlendi gibi görüyorum, uçup gitmedi tabi ama geçen kıştan bu kişa 100k civari birakti sanırım tam hesaplamadim