Haftasonu arkadaşlarla araç kiralamayı düşünüyoruz. İzmir'de tanıdık, güvenilir rent a car firması önerebilir misiniz? teşekkürler..
Haftasonu arkadaşlarla araç kiralamayı düşünüyoruz. İzmir'de tanıdık, güvenilir rent a car firması önerebilir misiniz? teşekkürler..
Turkcell Premium yada iştecell kullanıyorsanız SİXT'Rent a carda fiyatlar gerçekten uygun araç sizin olsa o paralara vermezsiniz hem çeşitte cok![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Avis günlük veriyor benim bildiğim. Benim %40 civarı indirimim var aviste. Bi ara avea kampanyası vardı %30 indirim devam ediyorsa araştırın. Ben lancia ypsilon alıyordum genelde. 1.3 mj manuel indirimsiz hali 80 bir şeydi. 50 lira gibi alıyordum indirimlerle. Ayrıca çok cüzi bi rakama full kasko yapıyorlar kafam rahat dolaşıyordum. Bir kere arkadan çarptılar ondada temsilci ikame araçla geldi ben tutanağı tutup yeni gelene binip gittim.
Bende Garenta'dan kiraliyorum ihtiyaç halinde bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Ucretler çok iyi hatta en son aldığımda 18km'de leon vermişlerdi.
yok mu arkadaşlar başka yardımcı olabilecek?
Herkese önerisini söylemiş avis,garenta,sixt diye bence en mantıklı araç kiralama yöntemleri küçük yerler allah korusun bir kaza anında aracın parasını söke söke alır diğer firmaların öyle bir sıkıntısı çünkü hepsi şirket adına ve rent a car kaskolu
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)