Sonra derler civciv bile eline verdi falan bu meslek bize göre değil :D
Printable View
Birgün herkesin internet sitesi olacak haahahah :D Belki farklı birşeydir diye sorayım dedim:)
Bu arada e-ticaret sitesi düşünüyorum ama bulunduğum şehir dolayısıyla stok işlerinde sıkıntı var. Güveneceğim biri lazım, vergiden kaçırmadan her müşteriye fatura kesip instagram vs. gibi yerlerde iyi para kazanabiliriz. Günlük 1-2 k cirosu olabilir.
Boşuna okuyoz makineyi 7 senedir..
Ailemin harcadığı paraya gidip yurtdışında bu işi öğrensem şimdi trilyonerdim demekki.
Ulan bilgisayar başında sürünen bir benim heral de aylık 40 lira reklam geliri :(
Kız istemeye gittiğinde durumu sıkıntı yalnız :D
Oğlunuz ne iş yapıyor ?
Civciv Pipisi bulucu
Anlamadım ?
Civciv çükü uzmanıyım beyefendi :hehe:
bu çocuğu ben eğittim desem
meslek sexorlük
Bu şekilde deyince daha karizmatik oluyor :)
https://www.youtube.com/watch?v=wQdi50QUq38
Bu da örneği ;)
Seksör diyince heveslendim
Aynen, ocakta öğrendim bende. şubat mart bıraktı birşeyler. :)
Para kazanmak mutluluk veriyor :D Zaten hiçbirşey yapmıyor değilsin. Günde 5 6 saatin bilgisayar başında geçiyor kazanmak istiyorsan :)
Bunun kazancı yanında, internet sitesi reklamcılığı bitti :D
Kesinlikle network marketting değil. Kimseye bağlı çalışmıyorsunuz. :) Tek bir işvereniniz oluyor oda dünya devi zaten şuanda. Adı yeter :D :D
Direkt olarak değilde şöyle söyleyeyim, neden diziler filmler vs yayınlanır yayınlanmaz ilgili siteye atılıyor sizce? Babalarının hayrına mı uğraşıyor bunları atanlar? :D
Birde işin ne olduğunu anlayıp girecek olan insanlara ilk ve son tavsiyem Türkçe içerik çalışmayın. Az kazanç yüksek risk demek Türkçe
Gerçek (sex)orluk isteyenlere örnek iş vereyim ben :D
http://www.ntv.com.tr/yasam/geneleve...okCc5Y9RmznDHg
Upload mı yapıyorsunuz yani , ben de pc başında 6 saat geçiriyorum iş eğitimindeyim şuan :) aylık taş catlasa bana 400-500 anca vericekler daha ilk maaşımı almak nasip olmadı ama mutluyum hiç olmasa birikim yapıp babamın biraz desteğiyle araba alabilicem bu yeter bana ya :)