Dayal haketmişler diyosunuz da orda çalışan kaç kişi var, müdüre yalakalık olsun diye atlıycaklar hepsi.. Dayak yemekten başka bi işe yaramayacak.. Alttan alınca da uykusu kaçar insanın iki ucu boklu değnek..
Printable View
Dayal haketmişler diyosunuz da orda çalışan kaç kişi var, müdüre yalakalık olsun diye atlıycaklar hepsi.. Dayak yemekten başka bi işe yaramayacak.. Alttan alınca da uykusu kaçar insanın iki ucu boklu değnek..
Bu tur olaylari sik sik yasamaniniz sebebi insanlari dovmuyorsunuz turkun tek anladigi yok dayaktir.Dovun!!!!
ya bu volkswagen grubu çalışanları kendi bir b.k zannediyor nedir sen 90 km yol gidiyorsunuz bir dövmediği kalıyor keşke sizin yerinizde ben olsaydım orada ben sabrederim sabrederim en sonunda kayışı kopartarım yani ne olucaksa olurdu hiç umrumda olmazdı geçmiş olsun sizede en yakın zamanda çözülmesi dileğimle
Şok oldum bir burda duymamıştım şikayeti kendinize iyi hakim olmuşunuz çok sağlam sopaları varmış sinir oldum geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Çok enteresan ya, nerden cesaret alıyorlar anlam veremiyorum.
geçmiş olsun.dayağı haketmişler
patronun süremediği sefayı rahatlıgı adamlar sürmüş...
geçmiş olsun buğra
saygı sevgiyle işini yapan dogus calısanlarının yanında bu ve bunun gibi ocların kaynadıgı yer olmaya basladı oldum olası kıldım iyice arttı bunun sayısıda geçmiş olsun buğra
Geçmiş olsun.Sinir olmamak elde değil.
geçmiş olsun arkadaşım. valla bende darlandım şimdi.
Valla yanlış anlamayın da bu tarz konular genelde o bölgelerden çıkıyor çok ama çok iyimser yaklaşıyorsunuz olaylara. Bizim buralarda olsa %100 kavga çıkar adamın ağzına sıçarlar .
Çok iyimsersiniz şikayetle falan uğraşmayın tamam yine edin şikayetinizi ama en kötü ihtimal doluşun 1-2 araba adamların çıkış saatini bekleyin çökün ondan sonra .
amk şerefsizlerine bak lan çoğunluktalar diye kendilerini bişey sanmışlar bence 15-20 kişi toplanıp orayı basın:ofk:
İnsanların tatlı dili götüne kaçmış herhalde
yazık cok yazık
Arkadaşlar yapmayın, kavga hiç bir şeyin çözümü değil...
Arabadan çıkmadan 3 el atın dükkana geceden. Hem ciğeriniz soğur, hem de sonra kopuk uçurtma. Suratınızda oluşacak o tatlı tebessümün üzerine bir de sigara yakarsınız. Mis.
O kadar yol gelmiş, zaman kaybetmişsiniz... İyi yine sinirlerinize hakim olmuşsunuz.
Hakkaten yakın mevkiden 3-5 araba gidilebilir, S.A mothafuckaz diye içeri girip yağ istiyoruz güzel kardeşim şeklinde devam edilebilir. (haldex yağı değil, bebek yağı lazım olur.)
geçmiş olsun Buğra'cım..Okurken resmen gidip servisi basasım geldi..
Sana hesap vermek zorunda değiliz ne demek? böyle bir mantık mı varmış? sen adamına hesap soracağın yerde ,birde üste çıkmaya çalışıyorsun..
Kavgayı,gürültüyü sevmem,***** devir de kötü ama böyle bir yaklaşımı da cezasız bırakmamak gerekli..İşin peşini bırakma derim..
Sana hesap vermek zorunda degılız nedir ? Sanki telefonda laf konusulmadı var denilen ürün için o kadar yol gitmişsiniz ve size atar gider yapacaklar.Aynı durum benım basıma gelse ben sakinliğimi koruyamazdım.Gercekten büyük terbiyesizlik.Şikayet edebildiğiniz ne kadar yer varsa edin bence.