Bu kimsenin aklına gelmezdi. Bu fikri tek başınıza mı buldunuz yoksa 1-2 araba toplanıp birlikte mi düşünüp buldunuz?
Printable View
Hiç bişey olmazdı kardeşim emin ol.aralarında ne mevzular vardır sana onu yapan adam elemanlarada yapıyodur aynı şekilde rahat ol :) tabi bu yapı meselesi.bana yapsa ciddi kavga ederdim.çok büyürdü olay.sinir halime göre yumruktan başka yere gidebilirdi.emin ol tırsardı.sen geri vites yapınca hoşuna gider böylelerinin ;) sonuç olarak cem abinin dediği gibi dövüceksin :)
öle siz kimsiniz beni itersinizde yok ne diyorsunuz siz falan dedikten sonra yapıcak bişey yok lafı yiye yiye çıkarsın ordan :)
Geçmiş olsun bırakmayın şerefsizlerin peşini. Bu tarz insanlar tatlı dilden insanlıktan pek anlamazlar anladığı dilden konuşun..
İşin peşinin bırakmamanız çok iyi olmuş gereği neyse yapılsın
şimdi doğuştan bir arkadaş aradı onla konuştuk uzun uzun , gerekli şeylerin yapılcağını filan söyledi , Almanya vw ve audi ye almanca -ingilizce mail atcağımı iletim isterseniz acele etmeyin dedi ama bakalım ne olacak
Biri servise gelen aracın sahibine küfreder,diğeri onca yolu getirtip müşteriye çıkışır.Bugünlerde servislerden şikayet fazla,geçmiş olsun.
Yinemi wv ? Hiç şaşırmadım doğrusu
Geçmiş olsun. Ne biçim insanlar var insan böyle bir şeyi nasıl yapar anlamam bu resmen insanlarla oynamak.