düşünürseniz;
2000 Model
orj. 55 binde otomatik Polo Comfortline var
hasar kaydı yok darbe yok değişen yok.
22 bin tl
Printable View
düşünürseniz;
2000 Model
orj. 55 binde otomatik Polo Comfortline var
hasar kaydı yok darbe yok değişen yok.
22 bin tl
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
modelli + olarak dizel bi araca binmek varken corolla hala mantıksız geliyo
Eğer corolla alma niyetiniz varsa bende station wagon tercih olmalıdır
Connecting site...
yada alternatif olarak bunlarda olabilir
Connecting site...
Eğer Primera GT bulabilirseniz daha iyi olur çok zevkli bir araçtır zamanındaki araçlarda bulunan bir çok araçtan rahattır
kısaca özellikleri hatırladığım kadarıyla
abs-ebd
4 havayastığı
yarı deri yarı kumaş spor koltuklar
elektrikli 4 cam
elektrikli ve ısıtmalı aynalar
sunroof
SR20 DE motor'a sahip harika bir araçttır
Coilover + Arka camurlukları kıvırtıp
185 Veya 195-40-16 Lastikle su jantı düşünüyorm
Connecting site...
Varmı farklı fikirler 15-16 Civari
http://www.techturkey.com/forum/otom...ight=sensation
Şu an orginal araç,sadece düz boru 51mm + amerikan stop var üzerinde . Benzinli ve maalesef klima yok.162.000kmde.Satma sebebim kendim tek kapı araç olarak 1.4 civic aldım bunuda fazlalıktan dolayı satıyoruz.Bizim araç olmasa bile her türlü ae101 konusunda yardımcı olurum.her ne kadar 19-20 verilmez diyenler olsa ki (bencede verilmez)ancak çoğu aracın piyasası arttığı için dolasıyla bu kasalarda nasibini aldı.Ben uğraştım keyfimi aldım ve açık söylüyorum civic 1.4 alınca zaman zaman corollanın gidişini tipini özlüyorum.Haftada 1 bniyorum sırf özlem gidermek için :) Gayet güzel kondüsyonlu yapılırsa şaka makinesi olur çokta taş gibi olur.
Toyotayı uyguna vericez bilgin olsun :)
GLİ 'ler en fullu kadife döşeme 4 cam otomatik tamponlar orjinal boyalı krom cam çıtaları 3 kol hidrolik direksiyon
XEİ 'ler orta sınıf normal kumaş döşeme 2 cam otomatik tamponlar boyalı 3 kol hidrolik direksiyon
XLİ 'ler bunlara nazaran biraz daha boş cam otomatik yok tamponlar boyasız 2 kol hidrolik direksiyon olarak üretildi, Klima hepsinde opsiyondu XLİ klimalı olan da var GLİ klimasız da, güvenlik paketli GLİ'ler de var Special Paket diye geçer.
yanlışım olabilir bildiklerim bunlar
Klima o zamanlar opsiyondu klimali xli de var klimasiz gli de