Hiç gitmedim, genelde ailecek gittiğimizden peder et konusunda pek macera sevmez. Ama boluda yaşıyan akrabalarım sucuklarının lezzetli olduğundan bahsediyorlardı.
Printable View
İsmailin manda yoğurdu ne güzel olur ya akşam akşam canım çekti çok uzak ama. :D
Abi konuyu bi okuyum dedim yemeklere olan merakımdan dolayı. O kadar canım et çekti ki aşağıdan pide alıp sucuk yapıyorum kendime acıktım :)
Sana da şimdiden afiyet olsun abi . Aklımda bulunsun İsmail'in yeri .
Yarin kismetse ankaradan istanbula gelicem büyük ihtimal ugrarim İsmaile bu konu sebebiyle :))
Tesekkur ederim arkadaslar yorumlar icin.
Carsamba aksami izlenimlerimi yazarim....
Rodajda guzel gecer umarim...
abi donuste sapancaya ugrada bizede yarım kilo getir bari :D :D
saka bir yana ismailin yeri en iyi tercih olur... şimdiden afiyet olsun..
pazar yazmısım abi carsamba olucak :D :D
ismail'in yeri bence tek, düşünmeye bile gerek yok.
Zonguldak'ta öğrenciyken bile giderdik oralara kadar :D
Otoban üstündekileri ben hiç beğenmiyorum tamamen ticari e5 üstündeki ismail iyidir
Otoban üstündekiler tırışka kesinlikle dağ yolundaki İsmailin yerine git manzara şahane pirzola muhteşem :) şuanda olsa yerdim valla kahvaltı niyetine :D
İsmail'in yeri Ankara yönüne doğru tünelden çıktıktan sonra Highway in yanı, aslında daha önce Almancı Palanın yeri tabii ki derdim fakat tünel açıldıktan sonra maalesef kapatanlar kervanına katıldı, gerçekten çok güzel eti ve yöresel lezzetleri vardı.
Herkes ismailin yeri demişte eski yolda hacının yeri var. Ben geçen kasıma kadar hemen hemen 2 haftada bir pazar günleri kahvaltıya hacıya gidiyordum. hala açıkmı bilmiyorum bu mevsimde kapalı olabiliyor ama oraya giderseniz ben size hacıyı tavsiye ediyorum. İsmail çok bilindik olduğundan eski kalitesinde de lezzetinde de değildi "ben en son gittiğimde".
Son sorum; E-5 dekı Ismaıl'in yerı ıcın Tunelı gecıp mı gıtmek gerek(Yanı tekrar Istanbul yonune E5 den devam),yoksa Kaynaslıdan cıkıp mı gıtmelı?
Şu an ismailin yerindeyim hafif puslu sisli bir hava var ambiyans bahane pirzola şahane