2000 model 1.8 passatı yazın 18 e sattım ben hatta 17.750 ye, motor falan on numaraydı. Kozmetik sıkıntıları vardı biraz ufak tefek çizik vs. Bir de arka sağ amortisör patlaktı. Çok bir masrafı yoktu yani 5 sene zevkle bindik.
Printable View
2000 model 1.8 passatı yazın 18 e sattım ben hatta 17.750 ye, motor falan on numaraydı. Kozmetik sıkıntıları vardı biraz ufak tefek çizik vs. Bir de arka sağ amortisör patlaktı. Çok bir masrafı yoktu yani 5 sene zevkle bindik.
Hiç hatasız 230.4 füme otomatik şanzıman + sunroof 17 bine sattım. Sattığım güne pişmanım.
2005 Ford Mondeo 2.0 Tdci
Bu fiyata sorunsuz konforlu ailece binilicek tek önerebiliceğim araç , VW BORA
Passattan sonra boraya bindik tanıdıkta vardı. Passata söre arkası çok dar.
Sametim sadece arabayı almakla bitmiyo biliyosun tamamını araca yatırma bahsettiğin tutarın..
Samet sana Lancer öneririm, biz 8 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz, en az bir o kadar daha kullanacağız aksilik olmazsa
Mpv sınıfında bir araç öneririm. 23-25 arası 2004-2005 Megane Scenic alabilirsin hem modelli hem donanımlı. 1.6 16 valf motor kasaya çok ideal, LPG'de çok az yakıyor. Bende 2001 modeli var acayip keyifli ve konforlu.
Koray abi bende onları düşündüm ilk etapta fakat vergisi 6 aylık 600 TL olunca pek sıcak bakmadım :)
Alman olacağı kesin gibi teşekkürler :)
Aynen abi onun için kenara ayırdım bir miktar para
Kanka konforlu mu ya lancer bana pek çekici gelmiyo nedense 2. elide zayıf
Passat variant baktımda pişman oldum :D rahat bi araç bakıyorum reno pek içime sinmiyor açıkçası
1.3 CDTI Astra Sedan temiz bulunabilirse düşünülebilir.
BMW 3 kasa da kriterler arasında olduğu için önereyim sitedeki 320i yi inceleyebilirsin
konforlu olmasa 1 sene bile binmezdik, sen araştır biraz.
honda civic'e bindiysen eğer, mitsubishi'nin hondaya göre ne kadar kaliteli bir araç olduğunu anlarsın:D:D
babaya laguna 1.9dci aldım aşık şu anda arabaya. parçası pahalı biraz ama ciddi rahat bi araba.