Telefonda da pcde de sorun yok bende. 46 bit lütfen yani :D
Printable View
Telefonda da pcde de sorun yok bende. 46 bit lütfen yani :D
Herhangi bir sorun yok şuan. Konum: Kahramanmaraş :)
Konuyu okuyunca youtube'a girim dedim 3 sn sonra girdim. Bende internet canavar :D
kaldığım yurdun netini 0.60 mbps civarında kullanırken şuanda 15-17 mbps aralığında kullanıyorum :D chrrome,firefox için zenmate eklentis var onlarda sıkıntısız ulaşım sağlanıyo ancak yandex kullanıcısı olarak herhangi bi eklenti bulamadım
Superonline fiber ve Gsm hatlarının genelinde sorun yok.
Dsmart internetini kullanıyorum. Pc ve telefonda sorun yok dünde hiç olmadı şuanda rahat giriyorum. Bölge bölge bi sıkıntı olabilir
bende herhangi bir hız problemi yok bayağı hızlı giriyor
tt net te var bi sıkıntı heralde.. bende zenmateyi açınca gire biliyorum sadece
benim fac-twitterd sorun var yuklemıyor içerikleri göremiyorum ne telde ne pcde çok yavas
net Superonline
tel avea
ikisinde de girişte problem yaşamıyorum
ttnette bi sıkıntı var belli ki. face youtube falan açılmıyo evdeki modeme baglandıgımda ne telefonda ne pcde.
Dünkü elektrik kesintisinden sonra youtube da çok kasma vardı video zor yükleniyordu bugün öğleden sonra düzeldi ttnet bağlantı.
ttnet kullanıyorum masaüstünde ve mobil uygulamalarda facebook twitter youtube normal hızında ama başka sitelere bağlanırken internetim sürünüyor
dünden beri bilgisayardan facebook giremiyorum bende
Dünden Beri Benm PC'de Sıkıntı Var Die Yapmadıımı Bırakmadım Tek Bende Sanıodum..
Hort
Su an bir sıkıntı var face twitter yok.
yollarda polis ambulans vs vs bir hareket leme varmış Hayır olsun
youtube da yok.
sanırım van'da karakola saldırı varMIŞ.