Arkadaşlar WhatsApp taki chat log larını bilgisayara aktarabiliyomuyuz herhangi bi yere backup alıyomu ? telefonun içindeki dosyalara baktım ama konuşmaları bulamadım telefon Nokia E72 herhangi bir yolu varmı ?
Arkadaşlar WhatsApp taki chat log larını bilgisayara aktarabiliyomuyuz herhangi bi yere backup alıyomu ? telefonun içindeki dosyalara baktım ama konuşmaları bulamadım telefon Nokia E72 herhangi bir yolu varmı ?
varsa çok ii olur ama sanmıorum
yani bu konuşmalar bi yerde duruyo olması lazım çünkü eski yazdıklarıma gidebiliyorum ama dosyalara baktığımda sadece saat kaçta gönderdiğimi ve aldığımı yazıyo
konuşma penceresi açıkken seçeneklerden "E-mail Conversation" derseniz herhangi bir mail adresine konuşmanın tamanını(gönderilen fotolar dahil) .txt formatında gönderebilirsiniz
Bunu bende istiyorum gecenlerde sordum ama bilen yapan kimse cıkmadı varsa öle bi sansımız cok iyi olucak)
@CagkaN
Bendede "E-mail Conversation" diye bisey cıkmıyor..
valla emaille gonderiorm ben kendime andriodde(s3) konusulcak kisinin üstüne basılı tuttunmu 4 secenek cıkıyo ztn (kisi goruntule-sohbet kısayolu-sohbeti sil -konusmayı epostala)
1881 - 193∞
Ana menüden Ayarlar'a girin, Sohbet geçmişi'ne girin...
Sohbet geçmişini yedekle kısmından yedekleyip hafıza kartınıza alıyosunuz. Bende 2-3 kızın sohbeti öyle kayıtlı. Not defteri olarak bilgisayarımda
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
bende baktım en pratik e posta oalrak göndermekte hemde word aktarınca saat tarih sıralı güzel şiir gibi gönderiyor![]()
nokiada olmuyo olabilir, iphoneda hem email atılabiliyo hem de icloud'a yedekleyebiliyosunuz tüm geçmişi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)