User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Trafik sigortası sorunu??

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Trafik sigortası sorunu??

Beyler 8 senelik ehliyetim var şimdiye kadar 8-9 araba değiştirdim genelde hepsi tek kapıydı bu yüzden pahalı çıkıyor zannediyordum ama her seferinde dünya kadar trafik sigortası ödüyorum.

6 aylık askerlik arasından sonra gittim normal aile arabası megane hb aldım arabanın kazası belası yok benımde herhangi bir kazaya karışmışlığım yok yine de 780 küsür lira fiyat çıktı.

Problem nerde ben anlamadım, acaba arabaları 1 yılı doldurmadan sattıgım ıcın mı hep ilk defa araba alan biri gibi muamele görüyorum ??

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşın genç olduğu için yüksek çıkar sigortan ve kaskon yaptıracağın zaman. Belli bi yaş altı ve üstü yüksek çıkıyor tehlike sınıfına girdiği için.

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaş ve aracın plakasına göre fiyat değişir, trafik sigortasında sattığın araçta hasarsızlık varsa yeni aldığın araca aktarılır. Aracın kapısına göre fiyat değişmez bilgileri gönder fiyat çalışalım istersen
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin yaşınız + aracın yaşı + aracın plakası bunu tetikliyor. Geçen gün 150 cc lik motosiklet satın aldım 34 Plaka olarak 450 TL den aşağı sigorta fiyatı veren bulamadım. 07 olarak alsaydım eğer fiyat yarı yarıya düşecekti

veliazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok ilginç bir durum, daha bu gün yeniledim sigortamı, yaş 42 ve aracım istanbul plakalı 173 lira tuttu... Ama hiç kazam yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin yaşınız + aracın yaşı + aracın plakası bunu tetikliyor. Geçen gün 150 cc lik motosiklet satın aldım 34 Plaka olarak 450 TL den aşağı sigorta fiyatı veren bulamadım. 07 olarak alsaydım eğer fiyat yarı yarıya düşecekti
    Ona bakmıyolar, bende öyle sanıyodum ama 59 Plakalı Renault Clio'ya 750TL fiyat verdiler. 34 Plaka yaptım eski sigortacıma sordum 375TL dedi. Bu arada sigortam.net'ten sor birde onların portföyü geniş oluyor daha uygun birşey bulabilirsin.

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yaş önemli diye biliyordum ben de ama benden 2 yaş küçük kız kardeşim bu sene yeniledi 400 liraya gçen sene o da 700 kusur vermişti.

bu olay sigortanın sureklı devam etmesiyle düşüyor benim anladıgım kadarıyla yaşla alakalı olsa bizim komşu 40 yaşında ilk defa ustune araç aldı ona da 680 falan çıktı

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cuma günü 125cc aldım 450tl çıkıyor acenta bu ara böyle dedi yaptırmadım bekliyorum, xmax için de böyle çıktı sonra 130tl'ye hallettim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Araç Sigorta Hesaplaması Tüyoları | Araç Sigorta | Sigortam.net

Kriterler bunlarmış, sigorta'yı geç yaptırmak bile fiyat'a etki ediyormuş yeni öğrendim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ona bakmıyolar, bende öyle sanıyodum ama 59 Plakalı Renault Clio'ya 750TL fiyat verdiler. 34 Plaka yaptım eski sigortacıma sordum 375TL dedi. Bu arada sigortam.net'ten sor birde onların portföyü geniş oluyor daha uygun birşey bulabilirsin.
    abi sigortam.net 486 TL fiyat çıkardı bana en ucuz o yüzden çevreyi araştırıyorum.

Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cuma günü 125cc aldım 450tl çıkıyor acenta bu ara böyle dedi yaptırmadım bekliyorum, xmax için de böyle çıktı sonra 130tl'ye hallettim.
    Bende hala bekliyorum 5-6 gün oldu hala yaptırmadım . bakalım ne olacak sonumuz.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sigortam.net 486 TL fiyat çıkardı bana en ucuz o yüzden çevreyi araştırıyorum.

Bende hala bekliyorum 5-6 gün oldu hala yaptırmadım . bakalım ne olacak sonumuz.
    Şimdi benide aradılar, fiyatlar böyle daha uygun olamaz filan dediler,diğer plakalarıverdim 1000rr ve xmaxde bile çok daha ucuz %10 hasarsızlık varmış diyo, gene gelir 380lere, kaskodan geçiremiyorlar tabi bu ara tam motosiklet sezonu yaptıkları sadece uyanıklık çakallık.

Geçen senede aynısını yaptılar 1 hafta sonra kampanya yaptık diyip yarıya çektiler, ben gerekirse 1 ay beklerim, zaten 125cc ile çok uzağa gidemem polis sorun olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi benide aradılar, fiyatlar böyle daha uygun olamaz filan dediler,diğer plakalarıverdim 1000rr ve xmaxde bile çok daha ucuz %10 hasarsızlık varmış diyo, gene gelir 380lere, kaskodan geçiremiyorlar tabi bu ara tam motosiklet sezonu yaptıkları sadece uyanıklık çakallık.

Geçen senede aynısını yaptılar 1 hafta sonra kampanya yaptık diyip yarıya çektiler, ben gerekirse 1 ay beklerim, zaten 125cc ile çok uzağa gidemem polis sorun olmaz.
    Bende bekliyorum abi artık telefonlarını açmaz oldum zorla sigorta yaptırtacaklar. Zaman tanıyın 2-3 gün daha ucuza bulurum dedim. Biraz daha bekleyeceğim uygun elbet denk gelir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şekilde bendede yüksek çıkıyordu bu sefer annemin üzerinde almakla buldum çareyi ankara plakalı olmasına rağmen axa 300 lira gibi rakama yaptı sigortayı
    Linea 1.6Mjet

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 yaş altı
    ve sürekli 1 yılı doldurmadan arabanı satmalarından kaynaklı.
    No Comment!

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka acentelerdende araştırın ben de 1 yılı değiştirmeden araç alıp satıyorum ve sicilimde kötü olduğu halde 500 tl yapıyorum
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sehir, ruhsat sahibi ve hasarsızlık indirimleri önemli.

En uygun fiyat garantili trafik sigortası teklifleri verebilirim.

Birde bu genaralli ile felan sorun yaşayanlar çok fazla ucuz ama herhangi bir hasarda karşı tarafın hasarını karşılamıyorlar sorun oluyor, fazlasıyla sizden alıyorlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)