100 lira da harcasan, güvenliği de birebir olsun herşeyi aynı olsun birisi E55 AMG, öteki hep Civic kalacak :) Değer mi ?
Printable View
100 lira da harcasan, güvenliği de birebir olsun herşeyi aynı olsun birisi E55 AMG, öteki hep Civic kalacak :) Değer mi ?
yani kör honda fanatiği falan değilim, aynısını flash corolla astra vs gibi arabalar için de yazarım. para harcayıp roll cage bilmem ne koyarsanız, şaşi güçlendirmesi yaparsanız, kaliteli coil ve lastik kullanırsanız, hayvani frenler, airbagler koyarsanız her araba guvenli olur diye dedim.
Hala soruma cevap alamadım , ne yapabilirsin güvenlik olarak bilgilenmek isterim , ayrıyetten 100 liraya hem motor yol tutuş ve güvenlik her konuda daha iyi yapabileceğine inanıyor musun?
yazdım yukarda neler yapılabilir diye, konuyu çok detaylı bilmiyorum neler yapılır ama fikirlerim onlar.
güncel dolar fiyatlarıyla tam 100 liraya malolur mu bilmiyorum, ama asıl trick bunun 100 liraya mal olup olmaması değil. 20 liraya k20 turbo motor satıyolardı geçen, onu alıp koyarsın 100 liraya kalmadan da olur biter gibi duruyor. 100 lirası onemli değil, atıyorum belki 110 120 lira olur ama gayet de guvenli bir civic, 106, saxo gibi araçlar çıkabilir diyorum. ama dedigim gibi gerek var mı yok tabi ki.
arkadaslar konu deneme konusu deniycek arkadaslar varsa havaa düzldi zaman demeye çıkabiliriz
Güvenlik paketli E55 Amg'lerin piyasası çok arttı yav... Kazasız-belasız denemeler dilerim:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
sadece guvenlik degil ki. Donanim, konfor, gucu surekli gunluk kullanmak. Adam e55 amgyle migrosa da gidip ekmek alip gelir. Oburuyle yok garajdan cikamadim, yok kanalizayon kapagi var vurmayayim, vs vs. Ben de proje araci sahibiyim. Niye? E55 amg alacak, e39m5 yurutecek param yok diye. Camurluk gergisine kadar taktin civice, 6 pot fren taktin, d2 coilover taktin, rollcage taktin. Malın teki gelip soldan vuracak aracina park halinde, ta sagdaki kule yamulacak o kadar gergiden. Benim dedigim daha hizli olmaz degil. fakat e55 gibi bir arac gercek hayatta her zaman daha hizlidir. Evdesin, cok hizli bir sekilde bir yere gideceksin. E55le bin, calistir, gazla git. Civicle rollcageden atla, 4 nokta kemerini tak, karbon koltuguna sığ, garajdan cikarken lipi tamponu sürt, motor ısınsın, egtne dikkat et, afrne bak, kapatirken turbonu bekle derken adam aldı gitti zaten. Sen istersen anayolda 100den 300e 5 saniyede çık. Dedigim bu.
İstediğin,z güvenlik ekipmanını koyun e55 in yanından bile geçemezsiniz arkadaşlar :)
Sanırım bu olayın özeti :hehe:
http://i.hizliresim.com/M6nQ6a.png
Airbag olmayan arabaya airbag yapılabilir mi? Yapılsa orjinali kadar işlevsel olur mu?
Bir honda ya guvenli olur gitmez , ya da gider guvenli olmaz ikisini ayni anda yapabilse honda degil amg olurdu kiyaslamaya gerek bile yok :D
Bu arada bir arkadaşımız civic e 100 bin lira harcasan falan filan demiş halamın bıyığı olsa amcam olurdu styla olmuş :)
Ama yinede herkesin görüşüne saygımız sonsuzda E55 e 100 milyar harcasak ne olcak tam civic geçerken
"Kalk yavrum işe geç kalıosun" olur :) ayrıca öyle bir bütcemiz olursa birgün emin ol civicle denemeyiz
http://i.hizliresim.com/blzXaG.jpg
Bu daha mantıklı olur haber bekliyorlar bizden yükledikten sonra arıcaz deneme için :D