Pastadan Kur'an yaptırıp kesende bu imansız Allah ıslah etsin..
Printable View
kula kulluk edenden korkacaksın..
Şu an garanti internet şubesinde Dolar > 2.85 / € 3.16TL
Sabah ola hayrola
2,65 e 2,95 garantide suan bende baktim
Su secim sonuclarina gore dolar 3 lirayi rahat gececektir diye dusunuyorum
işbank satış 2.71di 1-2 saat öncesi az önce tekrar baktım 2.75 olmuş
e noldu arkadaşlar akp gittimi yani şimdi :D
301 kişinin öldüğü Somada bile %40 oy alıyorsa bu parti artık sözün bittiği yerdeyiz.
dolar kuru an itibarıyla 2.75
Orta ve alt kesim icin degisen bisey yok , sadece pastada herkesin payi koalisyon durumuna gore 2 ya da 3e bolunur . Zengin ve kosturan kisim yine kazanir kimisi eskisinden az kimisi cok
chp ve mhp, hdp yi örnek alıp daha dinamik, genç, yetenekli bir lider bulamazsa sonları hüsran. tipitip kılıçdaroğlu ve komedyen bahçeliyle bu yol bitmez.
2016 seçimlerinde mhp barajı geçemez.
edit: oyumu mhp'ye verdim.
bahçeli şimdi koalisyon senaryolarını konuşuyor. canlı yayında. akp ve hdp koalisyonu olsun diyor.
Zaten dün akp ile asla koalisyona girmeyiz diyen silahşörler yarın koalisyonu kurarlar tartışmalar uzun sürmez..
Bahçeli kesin ve net konuştu. akp ile koalisyona sıcak bakmıyor.
durum o ki akp'nin azınlık hükümeti olacak. erken genel seçime götürecek. ekonomik kriz büyüyecek. yandaş kanallar işte gördünüz akp tek başına iktidar olamadığı için bu krizi yaşıyoruz algısını hergün pompalayacaklar. hatta başkanlık sistemini yeniden pişirecekler. geleceği karanlık görüyorum. inşallah yanılırım.
Peki ya CHP - MHP - HDP 3lü koalisyonu ile akp den kurtulma senaryosuna ihtimal veren var mı ?
o dediğin olursa akp %60 oyla iktidara gelir. mhp hiç hdp ile yan yana gelir mi? gelmez. gelirse bir daha barajı bile göremez. benim beklentim mhp-chp nin 276 yı bulup 17-25 aralık yolsuzluklarını yapanları yüce divanda yargılamalarıydı. ama olmadı. bu saatten sonra akp şampiyonluğu vermez. sandıkla gitmezler artık.