arkadaş trafikte can güvenliği olamayan sadece yayalar değil kuryeleri düşünün tamam aptallar çok ama acil ilaç taşıyanı var ilacı geçtim arkadaş yiyeceğin yemeği sana sıcak getirmek için çırpınan var ya senin altında dört teker var güç var saygın yok ama evine verdiğin sipariş geç kaldığında atar yapma bağırma lüksün var teşekkür etmeden çektirdiğin kredi kartının slibini almadan kapıyı suratına kapatma lüksün var ya tamam köylü alan egzoz takan onu bunu yapan var eyvallah bir şey diyemem size ama sizin dibinizden geçen adam bir emek veriyor olamaz mı geç kalan siparişi yetiştirmeye çalışıyor olamaz mı ya abi ne insanlarla karşılaşıyorum ya anlatmam şuan bu işi yapana saygı duyanlar nadir ya ben bu mesleği yapıyorum 3cü üniversiteyi okuyorum kimyayı bıraktım fermantasyon teknikerliğini bitirdim açıktanda işletme okuyorum iş yok ehliyet var kazanç var bu işi yapıyorum ama saygı duyan yok nadirdir teşekkür eden. Bu işe kendi dükkanımızı açtıüımızda başladım devamı geldi pişman değilim ama insan yerine koyulmamaktan şikayetçiyim o yüzden böyle bir konu açmak istedim.