Arkadaşlar selam, yakın zamanda kız arkadaşımın doğum günü büyükada da vakit geçirmeyi düşünüyorum, akşamında da keyif alabilceğimiz güzel pahalı olmayan müzik meze balığı güzel olan yer varmı bildiğiniz ?
Arkadaşlar selam, yakın zamanda kız arkadaşımın doğum günü büyükada da vakit geçirmeyi düşünüyorum, akşamında da keyif alabilceğimiz güzel pahalı olmayan müzik meze balığı güzel olan yer varmı bildiğiniz ?
Gecen sene bu zamanlar gitmistim, mekan olarak deniz kiyisinda sirali 5-6 yer var zaten dolasirken gorursunuz onlari. Gittigimin ismini hatirlamiyorum.
Mekanlara oturmadan kapida pazarlik donuyor hafiften ona gore otururun![]()
büyükada gereksiz pahalı ve o kadarda lezzetli değil. Kumkapıdaki gibi bir sistem var. Onun yerine Burgazada iskelenin oradaki balıkçıları tavsiye ederim. Fiyatlar daha insancıl ve lezzetli.
IN BOOST WE TRUST
O adaların tamamını avcunun içi bilen ve Burgaz'da yaşayan 2 arkadaşım var.
Yemeye-içmeye gelecekseniz tercihiniz herzaman Burgaz olsun derler. İstersen yer sorabilirim
Büyükada artık tamamen yolma yolunda. O yüzden taviz vermeyin![]()
Berkin'cim, Burgaz ada daha mantıklı ve güzel.. Hemen iskelenin karşısında güzel bir restoran var. Ancak şile tarafını düşünürsen Vira Restoran mükemmeldir. Gece kalmak içinde Şile resort..
burgazada barbayanni ya da fincan derim.
ama hiçbiri öyle uygun/ucuz değil büyükada olsun burgaz olsun. burgazdakiler çok daha lezzetli.
Burgaz Barbayanni![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Benzer sayılabilecek bir sebeple ben de vakit geçirdim Büyükada'da. Söylenilenlere katılıyorum. Deniz kenarında 6-7 mekan var ve oturma yerleri dahil hepsi birbirine benzer nitelikte. Müesseseler de lezzet ve müşteri memnuniyeti adına çalışmıyor emin olabilirsiniz. Bu demek değil ki tatlar çok kötü. Fakat güzel bir günde, her zaman bulunabilecek tatlardan farklı ve memnuniyeti yüksek bir yer tercih edilmeli bence.
Şimdiden iyi eğlenceler; doğum günü kutlu olsun hanımefendinin, güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle...
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)