Aynen öyle :D
Printable View
Yalniz avlanmak icin otelde kalmak daha avantajli galiba.
Yok yahu :D İskeleye mekanların oraya düşün zaten çıkışta veyahutta girişte kesin düşer :) Asıl otelde daha sıkıntı mesela bir haftalık bir tatil yapıyorum otelde kalırsam düşürdüm diyelim tek gecelik olmaz bazıları çok pisler :D bir hafta onun ile idare etmek zorunda kalabilirsiniz. Ama diğeri risksiz size bağlı ister bir hafta ister bir saat :)
O zaman rota belli velkamdi antalya :D olmadi 3 gun kemer 3 gun alanya yapariz:D
Tekrar konu açıp kirliliğe gerek yok. Kemerde karar kılındıysa.:) Otel önerilerini alabilir miyiz? Geçerli bir discosu bulunan ve 2 bay olarak gidebileceğimiz bütçeyi kasmayacak oteller hangileridir ?
ahahah konu tatil için açılmış nerde karı düşürebilirize doğru gitmiş :D
Valla İzmirde okuyorum alaçatıdan ayvalığına kadar gezdim Antalyanın plajına yaşamaz hiçbiri. Antalyalıyım diye söylemiyorum ama eğer denize girmek 1. plandaysa Antalya derim. Sıcağını nemini göze al ama duştan çıkarken terlemeye başlayacağın bir ildir belirtiyim :D
Antalyadan bildiriyorum ortam çok fena :D
Gecen yaz sideye gittim de, sidede bi pansiyonda kaldim. Side zaten olmus, bsey yoktu. Dedik alanyaya gidelim, sahilde iskelede, bir dunya mekan vardi girdik birine. Ama ortamlar hep les :D. Gelen turistte belli grup halinde gelmisler otelden, servise binip geri gidiyorlar
Hangi mekana gittiğinize bağlı isim vermek doğru olmaz ama bazı mekanlar var erkekleri damsız alan. Merkez de dahi bir ton hatun var ve gelen kafilelerden yarısından çoğu Alanya da yazlığı olan turistler Alanya kışın bomboştur. Merkez de ki otel sayısı ve Alanya da yazlığı olanları falan yüzde hesabına vurunca deli hatun oranı çıkar :D Zaten servisle gelenlerden bir şey beklemeyin onlar sadece mekan da gelen alternatif asıl ana yemek merkez turistleri yani :)
bu yaz kemer deyiz o zmn :D
Herkes mermiyi ağzına vermiş bekliyor :)
Hedef illa balkanlardan gelen soguk hava dalgasi ise uzaga gitmeye gerek yok aksarayda paklar bence :D
Tatil için mi gidiyorsun yoksa hem tatil hem kovalamaca mı olsun :) Kemeri tavsiye etmem çok ufak yer ve klüplerin çoğu damsız almıyor =) Otelle gidersen girersin sadece
Koyları tercih etmeni öneririm =) Birde otobüsle gitme toplamda 1 günün yolda gidiyor- git /gel tarihiniz net ise uçak biletlerinizi alın derim
Kardeşlerim izmir aşırı havalı kızları plajlar beach clup tarzı tüm istanbullu zenginler gelir hepsinin ağırlığından geçilmez kizlar bi Ton makyajla plaja gelir denize girmez sırf rüzgar piyasası :D haaa Denk getirtdin Mi dünyanın en mutlu erkeği olabilirsin oda ayrı bi konu :D aşırı pahalı beach te lahmacun 25 Lira ölüsü:D GERISINI SIZ DÜŞÜNÜN
kemerde alanyada falan sahile akıcaksın yılan gibi süzülceksin kumun üzerinde :D discoda falan işin zor olur hele kemerde adamlar kapının önüne ferrarileri porsche leri dizdikten sonra ohooo :D