O değilde konuyu açan arkadaş atarlı ergen triplerinde bana tu kaka fakire bak lpg kullanıyor gibi laf sokmaya çalışıyordu nerde acaba merak ettim?
Printable View
O değilde konuyu açan arkadaş atarlı ergen triplerinde bana tu kaka fakire bak lpg kullanıyor gibi laf sokmaya çalışıyordu nerde acaba merak ettim?
burdayım kardeşim ***** iş güç anca girebildim bilgisayara konu uçmuş gitmiş , ergen triplerinde neden olayım nsx alacaksan tüp takacaksan , typer alıp tüp takacaksan hiç alma o arabayı . senin takıldığın nokta arabanda tüp var ve tüpü savunuyosun :) takılma böyle şeylere , kimse demedi ki e46 ya tüp takılmaz diye :) bir arkadaşımın da bahsettiği gibi , nsx, s2000, typer, m3 gibi araçlara tüp takacaksan
aynen öyle ben ergenim
bana dert olan birşey yok bu benim fikrim
:):):):):)
ebesinin nikahındaki NSX tüp takıldı diye konunun geldiği yere bak
adamlarda zilyon tane var 1 tanesi takmış
tr'de kaç tane var ? daha 3 saat olmadı AE plakalı NSX'in yanından geçtim yaya olarak ön tampon felan kırık cam fitilleri dağılmış boya desen ayrı bir dünya ülkemizdeki NSX'e yapılan bence lpg'li bir NSX'den çok daha büyük zulüm bence :)
Bütün bunlar ekonomik sıkıntı işte kimi takmaz lpg kafası öyle rahat olur kimi ferrarisine takar kafası öyle rahat olur kimi de yaptıramıyordur belki ama kötü de olsa bir nsx sürdüğü için kafası rahattır.. Bu şu şekil bu bu şekil herkes istediğini yapsın dimi.. :D
bence konudaki esas nokta arkadaşın dediği gibi bu arabadan bizde 3-5 tane var adamlarda yüzlerce.bize göre nsx değerli olabilir ama adamlar için sıradan bir arabadır belki.
Sonra stp felam gibi abilerim 20-25 yas araligina laf edip kizinca darilmaca gucenmece yok. Iki haftadir bakiyorum her konuda sazan gibi atlayan her seyi ben bilirik en iyisi benim havasinda olanlari hepsi yasitim. E adamlar hakli adam kac senesini vermis bu ise ehliyetini aldiginda ikinci sinifa giden adam geliyor is ogretmeye calisiyor adama.
Bilgili olmayi ya da bilgisiz olmayi yasa baglamak cok sacma , sirf biri benden buyuk diye de bilgisi benden fazlaymis demem . Ha ama bunlari ayri tutup gercekten bilgisiz olarak boş konusmak ayri onu da yaşa baglamam cahilliktir . Beni baglayan bi durum yok ama genelleme yaptigin yas grubundayim
Ben de genelleme yaptigim yas grubundayim zaten senin dedigin gibi bir durumdqn bahsetmedim zaten. Ama bizim yasimizdaki adamlarin cogu burada laftan anlamiyor burada bu bir gercek. Adam 200 beygir 2 ton arabam var diyor herkese kaldirmis geziyor laf edene de yine atar akil verene yine atar, ha bu akil vermeye calisanlardan biri yine bizi yaslarimizdan. Her 20 yasindaki adam boyle olcak diye bir sey yok ama huy iste.
insanlar tartışmaya yer arıyor forumda ben anlamadım :) eğer lafın banaysa kardeşim konuyu ben açtım sazan gibi atlayan ben değilim .
lpg li nsx kullanmak bana göre saçmalıktır . bu benim fikrimdir
Burda tartışılacak konu araca takılması degil motor saglıgı olmalı. Adam hala biniyor bu araca ve araç yürüyor. Bi sorun teşkil etmiyorsa devamm... Ne varki bunda bu kadar büyütülcek ? M3e bile takılıyosa hatta M5e, bence her araca takılabilir.
Benim 1.4ün gaz ayarını kime yaptırmışlarsa helal olsun valla 20tl gazla 100km üstünde yol gidiyor şehiriçi. LPG'ye önceden hiç sıcak bakmazdım ama baya baya ısındım bu sisteme...
LPG'li araçta gaz kısık oldumu yaşanan tek sorun yokuşlardaki çekiş sorunu. Başka bi sorunla karşılaşmadım
Lpg motor sağlığını olumsuz yönde etkiliyor , yağlama özelliği olmadığından ötürü .
Genellikle takılan araçlar hararet sorunuyla karşı karşıya kalıyor , tabiki + ve - leriyle bu işi çözmek gerek , örneğin 4 senede bir aracın motoru revize edilmesi gerekiyorsa 4 yılda ne kadar km gittiğin ne kadar tasarruf yaptığınla karşılaştırmak lazım ,. sonuç olarak motora zarar verdiği bir gerçek , yağ eksiltmeyle başlıyor sorunlar