Yine Allah korumuş, ayağı takılabilirdi, zıplarken cama yapışabilirdi.
Printable View
Yine Allah korumuş, ayağı takılabilirdi, zıplarken cama yapışabilirdi.
Yarışa geç kalınca kenan diye caps yapılsa olur.
Bi gecelik alçıydı abartılcak bişey yok sabah söküldü alçı.
Boyle profosyonel bir sporcunun bu sekilde amotorce hareketler yapip sayfasinda paylasmasi sacma olmus..Kafasini vuracak sandim ucuz atlatmis.
görgüsüz kro..
s.ke sürülecek akıl olmayınca böyle oluyor heralde. neymiş efendim adrenalin ihtiyacı duyuyormus arada böyle antin kuntin hareketler yaparmış :D
kenan sofuoğlunun neden üst serilerde yarışmadığı ve ne kadar profosyonel olduğunun cevabı.
Eskiden böyle değildi. Bu aralar bi görgüsüzleşip, dengesizleşti.
Trafiğe çıkışı yasak olan motorla kasksız ve babetle dolaşmasından, -ki ailesini ne şekilde kaybettiği ortada,
Kayalıklardan dalgalı denize geli gibi atlamasından sonra bunlar çok normal,
Örnek sporcu tüm gençler için,
Ona yakışmadı..
Sevdiğim bir sporcuydu ama bu hareket kendisine yakışmadı.
bazıları senin benim paramla oğluna konteynır gemisi alır, çocuk yapmayan hanımlarınıza laf atar, dün melek dediği yandaşına yarın terrörist der oy verirsinizde bugün çocuğunu kaybetmiş birçok olumsuzluk yaşamış türkiye'nin gururu en ufak şeyde neden yerden yere vurursunuz.
adam motorcu herhalde adrenalin düşkünü olacaktı kime ne abi sanki burda üye birçok kişi piskopat gibi 500hp evoları, hız motorları ile hiçmi yanlış diye adlandıralabilecek hareketler yapmıyor?
keşke bu tepkimizi böyle gereksiz şeylerde değilde sokakta göstersek be arkadaşlar biliyorum bu yazdıklarımla çok tepki toplayacam ama inanın Türkiye'nin çok daha ciddiye alınacak problemleri var maalesef.
bu hareketi ben yapıp instagram sayfamda paylaşsam burada konu olmazdı sanırım
memleketin daha büyük derdi yok siz yanlış biliyorsunuz.İnanmıyorsanız bu hareketi yapan kıla soralım, en büyük yandaş olarak hayatı bu kadar güzel yaşıyorsa sorun var diyemez.Diyorsa yaptığı ile söylediği birbirini tutmaz.
Kime ne konusunda haklısın ben heryerden engellediğimi düşünüyordum burda karşıma çıktı..Hep banane amk diyerek engelledim ama gel gör ki burda da buldu beni.Şimdi beni bulunca kendimi yorum yapmak ihtiyacın da buldum.
Keşke balıklama atlamayı deneseydi bile dedim kendi kendime
Sponsorunun yerinde olsam ciddi bir uyarı verip ceza verirdim.
Ki kendisini tutarım aslında siyasi bakışı hariç ama profesyonel bir yarışçının yapacağı hareket değil bu cidden..
Ben nedense görgüsüzlük olarak görmüyorum. Herkesin değişik şeyler denediği dünyadayız, ortama ayak uydurmak istemiş ama bu hareketi amatörce buldum baya. Sponsorları ve menajeri güzel bi kulak çekmeli bence, bu kadar basit bi durum olmamalı. :)
Valentino Rossi Marc Marquez max biaggi bir zamanlar :) gibi sürücülerin olduğu moto gp de niye göremiyoruz kenanı türkiyedeki sponsor sıkıntılarındanmıdır
Mel gibson ırkçı nefretini sayısız kez ortaya koyar sarhoş halde polise yakalanır
Lindsey Lohan adeta hergün sarhoş
Huge Grant travesti ile basılır
Michael Jackson pedofil olduğu artık resmileşir
Justin Bieber korumaya dünya önünde yumruk atar saldırır
dünya bunları 1 gün konuşur ama Kenan cam'dan atlayınca sanki 5 yaşında kıza sarkmış gibi yorumlanır üstelik milli gururumuz,herşeyimiz dedediğimiz konuda :)
ama gaza gelen abartmayı seven bir ırkız :)
Niye konuşulmasın ki Abi?
öncelikle burda, Kenan Sofuoğlu'ndan siyasi görüşleri yüzünden hoşlanmayan pek çok insan var.
Siyasi görüş,belden aşağı dersen eğer sportif başarı denir..
ama bu adam başarılı dersen eğer; niye halen çömezler liginde yarışıyor denir..
e sponsor lazım motogp'de dersen, sponsorlar taraf olanlardan ( siyasi vs ) ve daha da önemlisi kötü örnek olup kendi sağlığına dikkat etmeyenlerden hoşlanmaz,sponsor olmaz denir.
boşuna da denmiyorum kanımca:)