C daha geniş niyetlenmiştik bizde ama D segment olmasına rağmen içi civicden küçük olduğundan vazgeçtik. Kalabalık şekilde uzun yol yapılacak araç değil ikiside.
Printable View
C daha geniş niyetlenmiştik bizde ama D segment olmasına rağmen içi civicden küçük olduğundan vazgeçtik. Kalabalık şekilde uzun yol yapılacak araç değil ikiside.
C ile cla yi karsilastirmak c ye hakaret olur
E serisi kasa degistircek ama c ye 170 verecegime e ye 170 180 vermeyi tercih ederim sıf o farları için
E nin elite modelini alırım :)
Yada 5.20i alırım
cla önden çekiş diye biliyorum doğru mudur?
Ben oslam c alırım.
Tabiki c serisi tercih edilir. Ama sifir c serisi nerdeyse 5 serisi parasina geliyordu en son.fiyat bakimindan cok mantikli degil gibi :) tabiki yinede zevk ve tercih sizin.
Malzeme kalitesi ve donanım olarak C daha mantıklı
boyu posu uzun adamsanız c'de dar cla'da dar beyler..
eski modellerde desenız c serisi hepsınden daha zevklıydı ama sımdıkıler nedır bılmıyorum bence yıne c serısı alınmalı :)
karşılaştırma anlamsız olmuş 2 araç arasında nerdeyse 40-50 bin TL fiyat farkı var donanıma göre, biri alt segment biri üst. Yani kim olsa doğal olarak C der. Bütçe yetiyorsa C serisi alınır tabi sormaya gerek yok.
520i winner
Hem daha kaliteli hem daha genis,iscilik ust duzey ve sessiz ustelik ucuz da C den...
Birde yazilim yaptirdim,240+hp. Dun aksam testteydim,100-200km -2 egimde 16 sec alti. Daha ne yapsin....
Performans çok mühim değilse E180 bence ikisindende mantıklı olur.
bu ikisi arasindan tercihim kesinlikle c class olurdu, ama performans cok muhim değil diyorsanız e180 de ideal bir araç...
Neden kimse F30 onermemiş?
F30 belediye aracı gibi oldu artık. Biraz daha paraya kiyip e serisi yada 5 daha iyi :)
Kufur etmeyi seven biriyseniz cla tavsiyemdir rezalet otesi cunku . Bence de F10 520i daha mantikli
https://youtu.be/Dnyi-rSyH1w
Bunu dun cektim,yazilimdan sonra 520i'nin hizlanmasi.
3 litre diZel gibi hizlaniyor. Esime aldim F30'unu satip ve iyiki almisim. Bu paraya cidden uygun ve keyifli. Ayrica E'den genis.