Androidde stabilite istiyorsaniz htc nin m serilerini kullanin bende iki senedir m7 var.o fiyata 2.el temiz m8 alabilirsin
Printable View
Androidde stabilite istiyorsaniz htc nin m serilerini kullanin bende iki senedir m7 var.o fiyata 2.el temiz m8 alabilirsin
Darkmoon abi kusuruma bakma sakın ne güzel yazmışsın satır satır ama anlayamadım ben olayı.
Benim için yeterli olucak olan telefon günde minimum 30 poz foto çeken ,toplamda 20 tane uygulaması bulunan,2 adet oyun saklayan, ön kamerası iyi olan , şarjı az kaldığın aptallaşmayan telefondur abi.
Öyle çok aman aman bir beklentim yok. Evdeki tvyi kontrol etmesede olur kumandası var neticede :). Ve beni min. 2 yıl bu şartlar altında taşıyabilmeli ,şuan kullandığım telefon htc sensation xe . 2 belki 3 ayda bir hard reset vazgeçilmezim oldu. Şarj acıldımı donmalar,kendiliğinden kapanmalar bildiğin aykırı bir telefonum var abi kafasına göre çalışıyor.
Bu isteklerim doğrultusunda benim için en doğru seçim hangisi olucaktır.
iphone 5s ilk sırada gözüküyor
sony z2 kamera olarak 5s ten iyi ram olarak 3 gb ama android 2 yıl ne derecede idare ederiz bu düşünce kafamda hakim
başkada telefon yok zaten aklımda :D
Selam
Menüde kameraya rehbere girince tak diye açsın istiyorsa i phone alacaksın. Açıkçası ben yolda belde giderken canlı bi araba görüp de foto veya video alacaksam bendeki 2 yılı geçkin süredir kullandığım note 2'mde açılmasını bekliyorum ve sıkıyor haliyle. Ha hız bu mudur illa, kişiden kişiye değişir. Ama androidin ömrü 2 bilemedin 3 yıl sanırım çünkü başlarda kesinlikle takılmayan donmayan telefonum donmaya başladı veya arama geliyor orda donuyor vs vs. Format attım yine aynı. Etraftan duyduklarım da böyle s4 olsun note 3 olsun.
Sanırım i phone senin işini görecektir
5S var mevcut kullandığım telefon 6+ almak için satmayı düşünüyorum ilgilenirsen pm beklerim
hahahahah tramer pert yok :D
5S 16GB Silver
alındığından beli cam koruma ve kap ile kullanıldı.
yalan söylemeye gerek yok yere düştü tabiki ama dediğim gibi hiç koruma kabını çıkarmadığımdan çizik ezik yok.
dubaiden almıştım 1 sene önce kırdırma vs yok orjinal pasaport kayıtlı. ancak garantisi 1 ay sonra bitiyor.
5s gold telefonum var 1400e verebilirim. 6 ay garantili olmasi lazim. Kargoyu karsilarim. Apple store garantili,ciziksiz tamirsiz
Ön kamerası orta şekerli ne süper ne kötü şarjı iyi takılma sıkıntısı bu zamana kadar pek olmadı
yeni çıkan androidler kağıt üstünde ram vs her türlü konuda üstün zaten. ama dikkat et kağıt üstünde :) ben g2 de hatırlamıyorum akşam falan çıkarıp direk foto çekip cebime koyduğumu. beklemem gerekiyo 10 saniye falan odaklasın diye. azıcık oynatayım bi 10 saniye daha bekliyorum. ön kamerasıda anca güneşin altında olursan düzgün çeker. 5s iyidir al geç
Sarj bence IP alamamak için başlıca bir sebep şaka gibi hala 1800mha batarya kullanıyor bu devirde şarja bağımlı yaşıyorsun, yok şarj bitecek wifi kapat konum kapat komedi üstüne komedi .. IOS donmuyor diyen arkadaşlar şanslı yada bizde var gudubetlik.. Ağır olması da bence dezavantaj.. Android donma konusunda çok daha *oktan tabi.. Ama android eskisine göre daha stabil.. Neyse makale yazılır bu konuda da neticeye gelirsek; Z2 o fiyat aralığına bence gayet tatminkar olacaktır..
Arkadasim sifir g3 aldi aldigina bin pisman satip iphone 6 ya gecicem diyor hic memnun degil ozellikle foto kalitesi iphone un yanindan gecmiyor
Üst sınıf telefon alacak olursanız haberleşelim :)
Sürekli fotoğraf çekiyorsanız ve stabil bir telefon istiyorsanız ben lumia 830 öneririm fotoğraf konusunda diğerlerinden farkı yok ama daha stabil ve mail v.b işlemlerde daha pratik işletim sistemine sahip tek kötü yönü var değeri çabuk düşüyor 2. el temiz 830 alabilirsiniz. 930 önerecektim ama onda şarj sorunu var 1080p çözünürlüğe sahip olduğu için bataryası 830 ve 735 modellerine bakınca biraz daha geriden geliyor. Benim önerim iphone 5s veya 6 yada lumia 830 şarj sorun olmaz diyorsanız lumia 930 kesinlikle.
Samsung Galaxy serisinden uzak dur bence, kanser etti beni. iPhone'ye çok sallardım zamanında, gereksiz diye, ama düşüncem tamamen değişti. İhtiyaçlarını karşılıyorsa 5s iyidir.
Meslektaşım merhaba,
Eski ıphone kullanıcısı olarak android büyük rahatlıkmış.Bir daha ios mu tövbe... o paraya G3 te alınabilir Note 3 te..
G7 fena değil ama sar değeri diğer cihazlara göre yüksek. Baştada dediğim gibi 5s bütün işlerinizi görür. Lumia serisi alırsanız günlük kullanımda uygulama eksikliğini hissedersiniz. Diğer konularda iyi cihazdır. Note 3 falan sakın düşünmeyin .
Bugün itibariyle 5 ve 6 serisine zam geldi.
Android senin ihtiyacını şu an için ekonomik olarak karşılar.
sar değeri radyasyon değeri herhalde 1 ile 1.31 arasında nasıl bir fark vardır acaba g7 nin sar değeri 1.31 miş.
geceleri zaten odama sokmuyorum telefonu başka odada bırakıyorum gündüz sürekli elimde sadece ama g7 ,5s ten iyi duruyor ekran büyüklüğü vs açısından filan.
İki hafta önce aldım 5s tabi 2050 vermedim :D garantiye gidip sıfır gelen telefonu aldım kutusunu ben açtım 1400 liraya aldım sanırım dahada 1 sene garantisi var böyle birşey denk getirebilirseniz memnun olursunuz diye düşünüyorum
huawi güzel markadır pek bilinmez o tip ikinci eli zayıf markalara giriceksen 600-700 tl lere jiayu s3 var 64 bit lik işlemcisi 3gb rami var android 5 ve üstünü destekler çok rahat.
Abi 2. eli filan pek düşünmüyorum ölene kadar kullanıcam. Sensation xe var elimde kac senelik telefon yap hesabını abi :D.
Kardeşim aklına gelicek her teli kullandım experia z 1 2 3 lumia 920 ve + samsung s4 5 minileri iphone 4 5 6 plus .. Lg g2 ve g3 de kullandim hatta suan g3 kullaniyorum mevcut kamerasi muazzam çekiyor hız ve sensor kabiliyeti de ck memnun eder g4 çıktı suan ama bakiyen belirli oldugu icin soylemiyorum 2 bin üstü rakamlara alınabilecek en iyi tel note edge ve g4 ... Lg G3 ten ck memnunum ekran kalitesi muazzam foto kalitesi desen video kaliyesi ztn you tube da karşılaştırma var tüm kocabaş tellerin iphone 6 plusun kamerası da muhteşem ama 5 ve s in G3 ten iyi bir yanı yok bnce butcene gore g3 al gec kardeşim kasma kitleme vs yok netlemesi ztn kullananlar söyler
ya gel ben sana 5 veriyim paranın çoğu cebinde kalsın :D
benim bütçem 1000 lira civarıydı birazda kamerası iyi olsun istiyodum k zoom aldım eğer kamera ön planda olacaksa k zoom derim takılma vsde yapmıyor,şuanda vatanda kampanyasıda vardı yedek batarya,16 gb hafıza kartı,koruma için arka kapak,yedek batarya şarj standı dahil.
z3c almalısınız bence hem boyutları ideal hemde bataryası çook iyi 2 gün götürür sizi isteklerinizi çok rahat karşılar
Eskidenmiş Iphone veya Samsung krallıgı :)
https://www.youtube.com/watch?v=WAgTyVYdTsM
Bütceniz yetmiyor buna ..
G2 kullanıyorum 1.5 senedir yaklasık ve 6 ayda telefon degiştiren biriydim yanı dayanamıyor malesef..
Yogun olarak Watsapp,Face,Muzik,Konusma yapıyorum bazen veri veya wifi hiç kapanmadıgı oluyor. Ekranı kırdım iç ekran hala calısmaya devam ediyor.LG den baska andorid tavsiye etmem ben heleki G4 ün MUHAKKAK ve MUHAKKAK videosunu izleyin derim.
Simdi sarjım ve cektigim 1 resmi atıcam LG ye örnek olarak.
G3 hakkındaki yorumum ise ben ısınamadım alete G2 daha iyi geliyor.
http://i.hizliresim.com/a5Go7g.jpg
http://i.hizliresim.com/Pqr5g6.jpg
Resim pixeli düşmüş olabilir upload oldugu için.