tühh be üzüldüm
Printable View
tühh be üzüldüm
Kötü patladık, çok heveslenmiştim sporgazetesi
Bir yanim ulan korona var diyordu, bile bile ladese gittik yani. Ama yine de uzdu.
bu kadar talep warken seyircisiz kararı üzdü cidden. Bitsin artık şu Allahın belası hastalık!!!
:((((((((((((((
canımız sağolsun, sonuçta geldi :) seneye gideriz
Devlette pist sahibi de biliyordu seyircisiz olacagını.
Köşeyi dönen vural ak oldu topladıgı paranın faizi ile 3 tane GTR alır artık.
almanya da yapıalcak F1 içinde son ana kadar seyircisiz olacak diyorlardı fakat tam 3 hafta önce seyircili olacak dediler ve biletleri satışa çıkarttılar. bence yine seyircili olması yönünde bir karar değişikliğine gidebilirler gibime geliyor.
abi ne cok seviyonuz şu muhabbeti ya :) emin ol çok gtr parası vural aktan çıkmıştır.
Pist günleri yapıyolar komik paralara formula pistine cıkma imkanı saglıyolar hep bir söylenme şikayet.
Hayır genelde şikayet eden de ne pist gününe gelir ne diger organizasyona gelir sırf eleştirir.
Dünyanın herhangi bir yerinde 3günlük 90liraya herhangi bir f1 aktivitesi varmı bi araştırın bakın derim.
Cidden cok iyi imkandı olmadı saglık olsun.
Yine de Türkiyede f1 yarışını tv den de olsa görmek harika bir durum buna sevinecegimize hala yok faiz hesaplama peşindesiniz.
Paralar geri iade edilecek Biletix tarafından.
Merak etmeyin, GTR almıyor Vural bey :)
Ayrıca keşke etmeseydiler..
Adam tüm organizasyonu ülkeye yük olmadan cebinden karşılamış, 3 GTR parasını mı düşünecek...
Biletix yarış gününe kadar iadeleri yapmasa keşke. Yarışa daha var belki kararda değişiklik olabilir. Çok heveslenmiştik. Üzücü oldu.
Bak güzel kardeşim,
Kafanızın içinde birbirine atlayan tavşanlar varya, o sizin hayal gücünüz ve dünya görüşünüz ile alakalı.
Art niyet, iç fesatlığı ve cahillik karışımı hayal gücünüzün ürünü olan yazdığınız kelimelerin hepsi içinizde patlasın.
Bilet ücretleri her ihtimal düşünülerek biletix hesaplarında blokeli olarak tutuluyordu. (faiz yatırım falan yapılmadan).
Bu ülkede iyi birşeyler yapmayı kendine görev edinmiş insanlar senin gibi yalancı iftiracılar olabileceğini de düşündüğünden zamanında bunu da düşündü.
kesin köşe olmuştur kesin...
cem yılmaz gösterisini hesapla şekliyle formula 1 orgnaizasyonunu da hesaplamayın artık
https://www.youtube.com/watch?v=h9aEc64m1Kc
Önümüzdeki senelerde de ülkemizde kalması için seyircili oluyor olması çok iyi olurdu ama seyircisiz yapılması kötü oldu.
Her gün her yerde toplu taşıma vs insanlar tıklım tıklımken sosyal mesafenin kolay uygulanabileceği bu platformu iptal etmek saçma geldi bana.
Bana metrobüsün çalıştığı bir şehirde F1 yarışının seyircisiz olmasını kimse açıklayamaz. Metrobüs tıklım tıklım ulan karaktersiz yöneticiler. Sırf bakanın vaka ve rakam açıklaması sonrası yurtdışı tepkilerini bastırmak için bile yapılmış olabilir.
Az önce hesabıma bilet iadesi düştü. Umuyorum tekrardan seyircili yapılmasına karar verilirde bilet almak için tekrardan uğraşmaya da razıyım artık.
Bu çoğumuz için tatsız biten deneyim en azından pandemi sonrası için bir umut oldu. Mümkün değil seyirci gelmez denen etkinliğin aslında ne kadar da özleyeni olduğunu canlı canlı test etmiş olduk.
Ekran başında yarışı izlerken, ben ve benim gibiler de pist gününe katılmamak için kendine lastik/balata vs. bahaneler üretirken aslında ne kadar önemli bir nimete sahip olduğumuzu pilotun kamerasından o tanıdığımız yolu gördüğümüzde anlarız artık.
kapasitesinin yarısı kadar bile seyirci almayan ve açık alan olmasına rağmen organizasyonun seyircisiz olmasında emeği geçenlere selam ediyorum. Ülkenin çıkarlarını düşünen bir Allah kulu olmaz mı? Yazık ettiniz binlerce insanın hevesine, hayaline.
Pist evime 15 dk mesafede İstanbulpark'ta gönüllü olarak görev almaya hazırım. Yeter ki o yarışı izleyebileyim. Sayın yönetime duyurulur. @ef186
Bilet ücretleri tarafıma iade edildi bile :/
Ya kimse kusra bakmasin sktrn gtsnler , yo kefendim coronaymis , ulan siz miting show yaparken corona yokmuydu ? ayiptir , yeter artik.
Birde Vural AK a salliyan arkadas olmus nicki ' süleymann ' bilader sen git muhtesem yuzyil izle sana gore degil buralar.
Milli maçlardan sonra liglerde stad kapasitesinin %10'unu aşmayacak şekilde seyircili oynanmasına karar verildi.
F1 için de tekrar seyircili kararı çıkar mı acaba?
Hamburger yapabiliyorum ingilizce ileri düzey japonca anlıyorum konuşamıyorum
Vural bey'i tanımam etmem ama güzel bir hareket yaptı F1 ve sevenleri için..Sıkıcı,boktan giden günler için güzel bir değişiklik oldu çoğumuz için.Sonrasında Ayasofya'larda,düğünlerde,metrobüslerde götgöte dolaşmaya ses etmeyen,sağlık açısından bir problem görmeyenler , biletlerin satılmasının ardından U dönüşü yaptı ne hikmetse.Muhtemelen gündemleri farklıydı...
Sokaklarda maske takan yok, adamlar mahalle boyu kavga eder/utanmasalar sosyal mesafeyi bile bulup dövecekler, polisi iter,kimlik vermem der,birbirini öldüren öldürene.Tv'yi açmak bile istemiyorum artık..Adam gibi oturup F1 izleyecek insanların sağlığını düşünür olmuşlar,sağolsunlar.
Biri de çıkıp GTR alır demiş; hoş Buğra bey gerekli cevabı vermiş zaten kendisine..Sen en iyisi Gran Turismo'da GTR alıp sesi sonuna kadar aç kardeşim..
Seyırcısız olması bu yayılım hızında normal.
Olaya tekıl bakarsak dogru ancak O zaman ucmayalım,metrobuse yada mınıbuse bınmeyelım,kapalı alandda olan işyerlerı kapatılsın,Tayyonun mıtıng lerı olmasın vs vs...
Ne dıyım,9 yıl sonra gelen sevgılıye kavusamıyacagız.
Asfalt yenılenıyor,en azından surelerımız ıyılesır,züürt tesellisi...
F1 drive to survive da bakalım İstanbul olacak mı neksfliş