2021 takvimine Türkiye gelmemiş
F1 2021 Yarış Takvimi Acıklandı, Turkiye Listede Yok
Printable View
2021 takvimine Türkiye gelmemiş
F1 2021 Yarış Takvimi Acıklandı, Turkiye Listede Yok
f1 in oyununa falan ekleseler güzel olur ya yıllarca döneriz pistte xboxla istanbulpark olan oyun bulamadım :)
GRID Autosport'da İstanbul Park var
Konsol olarak PlayStation 3, Xbox 360 da oynanabiliyor çok da başarılı.
https://youtu.be/r64q4OCiyy8
Assetto corsa'da mod olarak ekleyerek oynanabiliyor ve oldukça da kaliteli ancak xbox'da oynanabilir mi emin değilim
Formula 1 resmi sitesinden yapılan oylamada sezonun en iyi yarışı Türkiye GrandPrix'si seçildi. Üstteki yorumları okudupumda "monoton" bir yarış izlediklerinden dolayı hayal kırıklığına uğrayan izleyiciler olmuş ancak yarışta bir çok ilk yaşandı. Vettel bu sezonki ilk podyumunu, Stroll ve takımı ilk kez pole pozisyonunu, Hamilton 7. Dünya şampiyonluğunu, Ferrari berbat geçen 2020 sezonundaki en iyi sonucunu kazandı. Dolayısıyla oldukça güzel bir yarış izledik ve diğer f1 izleyicileri de bu konuda hemfikirde. Sonraki sezonun açılış yarışı olan Melbourne Avusturalya GP covid dolayısı ile yarışı yapmakta isteksiz olduğu söyleniyor. Açılış yarışının Bahreyn'de yapılacağı söyleniyor. Bunun yanında takvimdeki tek boş alana otoriteler Portekiz ve Türkiye'nin çok yakın olduğunu söylüyor. Ama anladığım kadarıyla bizimkiler yaz döneminde bir yarış istiyor ancak şu an için o tarhilerde boş yer yok. Avusturalya GP'nin yer değişikliğinden sonra takvim tekrar değerlendirilir ve yaz döneminde boşluk oluşursa takvime girebiliriz diye düşünüyorum. F1 yetkilileri için bu anketin sonucu ne kadar önemli olur bilmiyorum ancak kayıtsız kalmayacakları da kesin. Diğer yandan da artık mevzu parayı çalan düdüğü çalara döndü. Umarım takvimde yer oluştuktan sonra da sırf bu sebeple boşluğu Portekiz'e ya da başka bir ülkeye kaptırmayız. İstanbulPark sezona yakıştı
Portekiz için henüz herhangi bir açıklama yok. Attığım linkte 2021 takviminin son hali gözüküyor. 25 Nisan hala açıklanmadı gözüküyor.
2021 Formula 1 takvimi onaylandı, 23 yarış olacağı kesinleşti!
Yaşasın Pist Günleri Ozaman :D
ben uluslararası bir firmanın, böylesi global bir organizasyona 'ramazan ayına denk geldiği' için hayır dediğine gerçek inanamıyorum... ben de orucunu tutan bir insanım ama ramazanda gerektiğinde temmuz ağustosta 12-14 saat çalıştığım bile oldu... bu fırsat bir daha zor gelir...
Aslında konu ile ilgili konuşabileceğim neyazık ki kısıtlı :( Ümidi kaybetmeyelim diyim ve susayım 2021 ile alakalı :)
Gelelim Ramazan konusunda, dediğim gibi basın neyi konuşmak istediyse onu konuştu.
12:00'dan itibaren izleyip sen yorumla üstadım, ben yazınca taraf tutmuş oluyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=s0LOLM4iSnI
Bu ramazan muhabbetine ben de dahil pek çok kişi anlam veremedi ve tepki gösterdi ama aslında Nisan ayını istememe sebepleri gayet mantıklı, açık ve netmiş.
Basın yine ipneliğini yapmış.
Fransa kralıydı sanırım, svaşı kaybeden komutama sebebini sorduğunda bilmem kaç tane sebebi var demiş, birincisi: silahımız yoktu... Kral tamam demiş gerisine gerek yok...
Vural Bey'in olay biraz buna dönmüş, pandemi şartları ve de seyircisiz durum sebebiyle maddi durumu karşılamak mantıklı değil dediğinde geri kalanların hiç bir önemi kalmadı... keşke ramazan konusuna girmeseymiş zaten yeterince geçerli sebepleri var kimse de neden bu sene yok diye kendisini suçlamıyor... benim tek üzüldüğüm geçen sene bu kadar emek verilmişken bu sene olmaması, ama sanırım hala umudumuz var...
Aslında nedeni gayet açık, net ve tekmiş.
Pandemi nedeni ile yarışın seyircisiz geçmesinin istenmemesi.
Zaten geçen yarış seyircisiz oldu ve Intercity elini taşın altına koyarak ciddi zarar yazdı, bu bir gerçek.
Açıkça bunu tekrar edecek durumlarının olmadığını dile getirmiş.
Razaman vs keşke hiç o topa girmeseymiş. Medya zaten bildiğimiz gibi.
döndü mü???
11-13 haziran istanbul park hayırlı olsun :)
Çok sevindim, yine organizasyon için kısıtlı süre ile hazırlanacağız ama bu sefer tarih ve pist şartları daha uygun olacak. Sorunsuz bir organizasyon cikarilacagina eminim. Heyecanla bekliyoruz. Mesafeye dikkat ederek Seyircili olursa çok güzel olur.
Çok güzel haber gerçekten. Yağmurlu havada çok zevkliydi ama açık havada izlemekte çok güzel olacaktır. Geçen sefer bilet almıştık kısmet olmadı bu sefer nolacak bakalım :) Asfaltın yeniliğinden yol tutuşu zayıf deniyordu bu sefer nasıl olur acaba
Bu sene aldığım ilk mutlu haber. :)
şamar oğlanı oldu koca pist , bir var bir yok , millet dalga geçiyor resmen.yedekte tutulan sevgili gibi bu nedir ya takvimde yarış düzenlemek istemeyen ülkelerin yerine hop sen gel sen gelme
Seyircili haberini bekliyoruz.
Seyircisiz pardon yine bir takım youtuberlar şarkıcı camiasından kişiler maskesiz iç içe izlerler bizde evden bakarız
Geçen seneki aksiyondan sonra olmamamız kötüydü.Takip ettiğim kadarıyla yabancı izleyicilerde büyük keyif almıştı.Elbette bütün yarışlar bol kazalı yada aksiyon dolu olmamalı kimi pist vardır azami hız ile geçme-geçilme izlemek istersin kimi pist vardır hava durumunun etkisiyle her an herşeyin olabileceğini bilerek izlemek istersin bu bağlamda İstanbul Park F1 e ciddi bir çeşitlilik getiriyor.Umuyorum bu senede güzel olur niye bilmiyorum ama komple millet olarak bizi heyecanlandıran bir durum oldu F1 (Bir benzeri için bakınız takım sporlarında Avrupa-Dünya Şampiyonaları)
Yarışı izlemek için kaç takipçimiz olması gerekiyor.
Ekside ve Twitter da Türkiye gpsi iptal edildi diye söylentiler var. Umarım doğru değildir
Ssport da açıklama yaptı az önce Twitter’da. İptal edilmiş ..
İngiltere Türkiye'den gelenlere 10 günlük karantina uygulamalarını istiyor. takımların çoğu İngiltere merkezli ve çalışan elemanların çoğu İngilterede yaşıyor. bir sonraki yarışa yetişmek problem olacağı için iptal edilecek sanırım. Yakın zamanda 10 gün şartı kaldırılırmı, sanmam.
Aslında tam kapanma dönemine girdik, yarışa doğruda çıkmış olacağız. Bir umut, İngiltere bizi listeden çıkarabilir mi? Veya Azerbaycanla yer değiştirme ihtimali vardı, o konu ne oldu?