Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Bilet bedava. Covid dönemine denk gelmesi kötü. Umarım güzel önlem alınır kalabalıkta sıkıntı yaşanmaz.
Printable View
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Bilet bedava. Covid dönemine denk gelmesi kötü. Umarım güzel önlem alınır kalabalıkta sıkıntı yaşanmaz.
Tam olarak aklımdan geçen o
Hızlı bir bilgi geçeyim,
Açık alanların biletleri günlük 30 tlye denk gelecek şekilde (3x30=90TL), kısa süre satışta kalacak sonrasında normal fiyatından satılmaya devam edecek.
Tribün biletleri de aynı zamanda satışa çıkacak ve hepsi aynı bilet satış şirketinden satışa sunulacak. Bu noktada şuan fiyatları açıklamamakla birlikte tribün biletleri açısından da dünyanın en uygun fiyatlı biletlerini sunacağız.
Bugünden sonra F1 çok pahalıydı gidemedik diyen kimseye inanmayın, F1 ile ilgili atıp tutmak artık okadar kolay olmayacak....
Açık söyliim, canlı yayını izleyene kadar süper egolu şovlu bir yayın bekliyordum Vural Bey'den. (bire bir bildiğim birisi değil)
Ama gelen aptalca ve polemik çıkartacak şekilde olan sorulara o kadar güzel ve elit bir şekilde cevap verdi ki..
İyi ki İntercity dedim yani :)
Başarılarınız daim olsun! Kazasız belasız atlatılsın şu yarış, sonrasında her sene olur İnşallah :)
Parti kur oy verelim Vural baba :D
Biletler için inşallah önce bizim haberimiz olur:) korono morona dinlemem maskeyi takıp gideruk
bilet satılacak platform we satışa çıkacağı gün hakkında ipucu almamız mümkünmü acaba? :):)
bilet fiyatları ucuz olsun dedik ama bu kadar da ucuz olmasaydı iyiydi. F1 sevende sevmeyende gelecek, ipini koparan orada olacak (çevremde duyuyorum alakasız insanlar bile gideriz diyorlar) ve en büyük korkum da, ilgisiz alakasız insanlar yüzünden bizlere bilet kalmama durumu. Elbette tribünden izlemek istiyoruz ama açık alanda da olsa orada 3 gün boyunca bulunmak büyük heyecan.
Formula 1 i takip etmeyenlerin bile ilgsini çekip sonrasında takipçisi olmasını istiyorlar. bence mantıklı bir haraket, dediğiniz doğru öyle hafta sonu etkinliği olsun diye gelen çok olur fakat, Formula 1 in Türkiye de ileriki yıllarda talep görmesi için böyle bir fiyatlandırma akıllıca olmuş.
ben bütçem dahilinde alacağım 2-3 bilet. Sırf destek olmak amaçlı.
Gitmeyi corona sebebiyle düşünmüyorum.
Zaten şahsen Televizyondan izlemek daha hoşuma gidiyor :D (2006-2007'de alev almıştım tribünde :D )
Padok zaten uçak parası olur diye tahmin ediyorum hahaha :D
bir virajı görüp diğerlerine hakim olamam diye tahmin ediyorum, o yüzden bilet desteği yapacağım sanırım sadece.
Paddock 2 gunluk 4.480dolar sanırım , strateji kesinlikle ileriye donuk hedefler dogrultusunda bence . Sahile gidip mangal yapmak yerine f1 izlemeye gelen adamında merakı vardır zaten ucuz diye gelmez kimse.
Biletler satışa çıkarsa nerden satışa çıkar hangi tarihlerde satışa çıkar ve sadece normal biletmi olacak özel izleme bölgesi için satış olacakmı?
Ana trıbun keyıflı olur.
Tabı paddok yada garaj ustu bıletler acayıp olur.
Gercı 2. dalga cok hızlı yayılırsa ucus yasakları baslar. Sadece bıze kalırsa F1,belkı oralar ucızlayabılır.
Cok guzel oldu cokkk,ınsallah devamı gelır.
her şey güzel geçsin de, yine çökerler zaten birileri falan çıkar biz yaptık nası yaptık çokomelle yaptık eti pufla yaptık diye :)
dün ki bazı tedbirler sonrası seyircisiz olması bence muhtemel.. dünya'da ve avrupa'da yine patlak veriyor gibi..
Ama inşallah satışa çıkar biletler bir an evvel..
Biletler satışa çıktımı, bilen war ise yardımcı olabilir mi?
Ben de takipteyim ama güncelleme göremedim. Bilgisi olan var mı?
BekliyoreUz
Tarih ve bilet satışı ile ilgili bir gelişme olduğunda buğra abi ilk bize haber verir unutmaz bizi :)
11 Eylülde Satışa açılacağı söyleniyor ..
Kaynak: Turkiye Grand Prix'si biletleri yarın satışa cıkıyor!
Yarın biletler ile ilgili sorularınızın yanıtları sosyal medya da dahil her yerde sizlerle olacak arkadaşlar.
heyecan dorukta :)
Bilet bekliyoruz hazırız :D
https://twitter.com/buzzspor/status/1304329273638088704
Şöyle bir şey çıktı karşıma. Buna yakın olur olur sanırım fiyatlar.
Bugün saat 12:00’da biletix üzerinden başlıyormuş satış
https://i.ibb.co/KsRJVFG/7-E3-EA5-A8...EC0-F92992.jpg
Bu tribun tanimlamalarini gorselli olarak binde paylasilsa @ef186 ?
ufak bir düzeltme.. 15 Eylül salı günü satışa çıkıyormuş..
Turn 8 hangi tribun oluyo acaba
neyin nerede olacağı pist üzerinde gösterilen bir görsel yayınlansa harika olur
hangi tribün neresi nasıl görecegiz bulamadım