acil yardım
Printable View
açık alan 2 açıldı devam'a bastım bekliyorum :D
Binbir güçlükle siteye girmeyi başardım ama açık alan 3 ten bilet almak istediğimde koltuk yok diyerek hata verdi :) silver 5 alayım dedim bu sefer site çöktü, yarışmacı arkadaşlara başarılar :(
Biletixten konser bileti almak bile efor gerektirir :) sasirmadim sacmaliklara
son kez deniyorum olmazsa benden pas. azeri tv'sinden izlemeye devamke :D
açık alanların hepsinde "seçtiğiniz alanda koltuk bulunmamaktadır" hatası veriyor. halen alamadım.
Alamıyorum hiçbir şekilde
AÇık 2'den 2 bilet almayı denedim yanyana koltuk yok dedi, şimdi tek tek deniyorum bakalım
Alabilen sanslilari kutluyorum.. Ben beceremedim ve yildim.. S Sport ve Serhan Acar devam.
Bilet aldıktan sonra işi çıkıp gidemeyecek olursa pm atsın bileti ücreti mükabilinde ben alabilirim.
Biletixten alamadık, yayında ve yapımda emeği geçenlere tşk :D
Alamadık, sanırım S Sport'tan devam :D Yazık oldu, gidince bari araçların yanına gidip foto çekebiliyor muyduk?
Anladığım kadarıyla az blok satışa çıktı. Yarın pahalı tarifeden digerleri açılır alırsınız
Silver 6 blok 256 alan var mı?
İlk 24 saat için indirimli diyor ama ne kadar sayıda bilet çıktı mesela bu indirim için. Atıyorum bir tribünün %10 u mu %5 i mi?
Alabilenlere hayırlı olsun diyelim, biz beceremedik :)
Ne güzel hype'lamışlar bilet işini, bravo. Alanlara iyi seyirler...
Chrome dan girin platınyum bile tukendi
İyi de ilk 24 saat indirimli olacak dendi şu kadar biletle sınırlı olacak denmedi. 12.00 da bilgisayar ve telefondan aynı anda denedim istediğiniz sayıda bilet bulunmamaktadır yazdı. Saniyeler içinde binlerce biletin tamamının tükenmesine imkan yok bence talep durumuna bakıyorlar ona göre her bölümün sadece yüzde 5 ini falan açtılar. Yarın normal fiyatlara geldiğinde bence alınabilecek biletler. Umarım böyle bir şark kurnazlığı yapmıyorlardır.
biletlerin %10 bile açılmadı indirimli fiyattan.
Ekşi'de bile karaborsadan bilet satmaya çalışanlar var. Böyle fırsatçılar yüzünden insanların hevesleri kursaklarında kalıyor.
Silver 4 un en kotu noktasını açmışlar
96 adet bilet aldığını iddia ediyor
https://cdn.discordapp.com/attachmen...10/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachmen...68/unknown.png
açık 2 açıldığı an denedim bilet almayı, aralıksız yeniliyordu açılana kadar. Alana kaç kişi alınıyor bilmiyorum ama 2 dakikada %10unun bile satılmış olacağınıs sanmıyorum yani, standart biletix prosedürleri devrede gibime geliyor bir hata yoksa eğer :B
böyle işin taaaaa
11:30' dan bu yana biletix' te bekliyorum. Binlerce biletin bu kadar kısa sürede satılması imkansız. O kadar kişi bilet aldı bana mı denk gelmedi? Açık alanların hepsine ilk saniyeden itibaren 2 bilgisayar ile bilet almaya çalıştım yok yok yok.
Bu karaborsa yüzünden biletlerin de tc ile satılması lazım belliki
Biletix bi script'i engelleyecek kadar sistemi yoksa yazıklar olsun. Sanmıyorum ama cidden böyleyse vay hallerine. Derbi zamanlarında da aynı *** oluyordu, açıldığı an koca tribün bitmiş çıkıyordu ama yine talep vs fazladır diyip sallamıyorduk. Ama burada sayfaya çılgın gibi f5 atarken ne açık, ne silver 5 hiç biri alamadı hata verip. Silver 5 'te koltuk seçip devam dediğim de hata yedi sayfa...
96 bilet olayına inanmıyorum ama bu biletleri karaborsadan almak gerçekten salaklık olur. organizasyonun seyircili olması iptal edilirse karaborsa alanların paraları patlar hiçbir iade alamazlar o bileti resmi siteden alana yapılır iade
Bende 12 den beri deniyorum silver 5-6 açık alan1-2-3 hiç birini alamadım
amk
güç bela silver 8 den 2 bilet çıkarttı karşıma. Koltuklar yan yana olmasa da alayım dedim. sizin için ayırdık yazısından sonra 5 dakikadan geri saymaya başladı.
Devam et dedim ama ekran döndü durdu ve sonra zaman aşımı diyerek attı :)
burda bu kadar adamız bitane bilet alabilen varmı merak ediyorum
sistemde halen bilet var arkadaşlar.
Şuan sistemde 100k kişi var.
her kez bilet tuttuyor 5 dakika, bazıları alıyor bazıları almıyor.
Sistem bu nedenle içerideki biletleri dolu göstermekte.
Bu arada genel olarak mükemmel bir taleple karşılaştık.
Karaborsa hikayeleri yalan....
Bilet fiziksel değil, elektronik bilet. Yani bir a4 kağıdı üzerindeki bir kod.
Adamlar dolandırıcılık yapabilmek için yazıyor o mesajları.
Ayrıca sistemde kimin kaç adet alabildiği vb. konular TCsine kadar mevcut. Bu işler okadar kolay değil...
Alamadık, silver 4 ten 2 bilet buldum ama 5 dak içinde ileryemediğim donduğu için zaman aşımı dedi şutladı :(
Buğra abi nasıl alabiliriz biletleri ? Gün içerisinde denememiz mi lazım sürekli ?
Bende bilet alamayanlardanım. Alır gibi oldum 5 dakika olayına takıldım.
sistem hatası vermeye başladı şimdi, yenilemeye devam bakalım. Buğra abi açık alanlar kaç kişilik?
tekrar denedim alabildim :)
Açık alan 3 komple doldu sanırım bilet yok uyarısı veriyor. Açık alan 2 için de sistem arızası hatası alıyorum.