Maksimum 30 Bin TL civarında SUV & Pick-up Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler
- Pick-Up Çift kabin olma şartı var.
- 2000 üzeri Sorunsuz ve az yakması şart
- %70 On-Road %30 Easy Off-Road olarak kullanılacak.
Maksimum 30 Bin TL civarında SUV & Pick-up Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler
- Pick-Up Çift kabin olma şartı var.
- 2000 üzeri Sorunsuz ve az yakması şart
- %70 On-Road %30 Easy Off-Road olarak kullanılacak.
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Ssangyong Actyon Sportsta alternatif olabilir.
Pickuplarda 4*2 size uymaz, 4*4 ler arasında hilux ve l200 güzeldir. SUV olarak da yüksek model dacia uygun olacaktır size..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Hazır konusu varken sorayım bende. Leventte falan çok güzel off road donanımlı amaroklar görüyorum. Hani belki arazi yeteneği sınırlıdır bilmiyorum ama görüntüleri baya heybetli oluyor. Yükseltme kiti, büyük lastikler, önde halatı, tepede ışıkları falan. Bu tarz bir amarok yapmanın maliyeti nedir? Bide şehir için bu tarz bi araç kullanmanın sıkıntısı olur mu? Konforu falan olumsuz yönde etkiler mi?
l200 daha mantıklı bir seçim olur bütçe 40lara gelirse jeep cherroke 3.7 leri veya pajero önerebilirim
06 BG 0008 R56
Evet açtığım konu Suv, Pick-Up, Off-Road Donanım vs değil Ben rahatsız oldum da demedim alakasız dedim Abi . Her hangi bir Off-Road konusu olsaydı postun yerinde olurdu '' Yükseltme kiti, büyük lastikler, önde halatı, tepede ışıkları falan. Bu tarz bir amarok yapmanın maliyeti nedir? '' Demişsin bunun yerine ben Amarok almak istiyorum konu varken sorayım deseydin de postun yerinde olurdu..
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)