User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Volvo V40 D2 R Design Hakkında

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende uzun sure 1.18 veya v40 arasında gidip gelmiştim sonrasında kardeşim polo istediğinden donuş yapıp aldım

o arada ikisinede gidip baktım, bmw de duzgun bi paketle almaya kalktığında fiyat bayağı yuksek çıkıyor , ayrıca rahatlık olarak kesinlikle volvo diyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Gar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdiden hayırlı olsun

Ailede hem astra hem v40 bulunuyor ikiside dolu diyebilirim hatta v40 cam tavan harici baya dolu. Kendim astra 136 hp kullanıyorum yakıt ve gidiş olarak astra bariz üstün birde afl farları daha iyi bunun dışında her konuda v40 üstün donanım kalite verdiği his bakımından

V40 ın bence eksileri çok yakıyor (1.6 dizel powershift şehiriçi 8lt) şuan 4000 km de süspansiyonları sert advance modeli
    İniş biniş zor geliyor astra ya göre basık bence bide yol tutuşu biraz zayıf astra ya göre

Bunların dışında sadece ses sistemi için alınabilecek bir araç heryerinde bariz bir uğraşılmışlık var kalite kokuyor

Sizin yerinizde olsam astra a180 bunları eler yeni 116d ve v40 arasında düşünürüm. Büyük ihtimal yeni 1 i seçerdim

Tekrardan hayırlı olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)