User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
47 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Oldu mu ama şimdi siz alırken böyle mi yaptınız sayın tyyar-vti-rc-gti ilan sahipleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Oldu mu ama şimdi siz alırken böyle mi yaptınız sayın tyyar-vti-rc-gti ilan sahipleri

Aracımı sattıktan sonra önümüz yaz kanımız kaynamaya başladı başlıkta belirttiğim ilanları sıklıkla takip etmekteyim. Araç alırken tech forumlarında düşündüğü aracın 7 bağ akrabasını soruşturan arkadaşlar kendi ilanlarında tayyar dan anlamayan aramasın (sanki kendisi anasının karnından tayyar cı doğdu) - aracı bilen bilir saçma sorular sormayın - aracı oraya buraya götürmem - kalp kırarım vs gibi enteresan ifadeler okuyorum..

hemen hemen burda ki herkes 1 kere de olsa hevesle almaya gittiği aracın ilan sahibinin söylediği gibi çıkmadığında o kadar yolun dönüşünün nasıl ızdırap olduğunu bilir nedir bu ketumluk anlaşılır gibi değil

Alıcılara gerekli açıklamayı yapan araç satış sonrası dahi her konuda yardımcı olmaya çalışan dostları tenzih ediyorum lütfen biraz anlayışlı olalım..
    Tarhana aşı kaşığınlan, herşey yakışığınlan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüksek ego sıkıntı..

herşeyin söylenmeme sebebi, alıcı hevesle geliyor görmez mantığı..
    Crm performance

salihbilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve yeni bir polemik başlar...sadece o araçlar da mı bu söylemler var diyerek

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salihbilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve yeni bir polemik başlar...sadece o araçlar da mı bu söylemler var diyerek
    E şimdi böyle diyen haklı olmayacak mı ? sadece ucuz ve hızlı kategorisinde mi yalancı kullanıcı var ?

Sokaktaki 5 insanın 3 ü x miktar para kazanmak için her türlü yalanı söyleyebilecek kadar yozlaşmışken
    Sahibindende 5 ilanın 3 ünde mutlaka bir yalan olması sürpriz mi ?
    -Fırat

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıcıda cins satıcıda cins herkes bir tiriplerde. Kaçtır lokal boyalı diye baktığımız araba kıçı başı ayrı çıkıyor sahibindeki hava aldık samanlıkta kaldı binemedik bile havası. Belli bir fiyatın altına bakmayalım diyorum o zamanda çakalların ortasında kalıyor insan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E şimdi böyle diyen haklı olmayacak mı ? sadece ucuz ve hızlı kategorisinde mi yalancı kullanıcı var ?

Sokaktaki 5 insanın 3 ü x miktar para kazanmak için her türlü yalanı söyleyebilecek kadar yozlaşmışken
    Sahibindende 5 ilanın 3 ünde mutlaka bir yalan olması sürpriz mi ?
    Aracımı sattıktan sonra önümüz yaz kanımız kaynamaya başladı başlıkta belirttiğim ilanları sıklıkla takip etmekteyim.( daha fazla açıklama yapmaya gerek yok sanırım ) 2001 focus ghia için ben burada sorgu yapıldığını görmedim istisnalar olabilir dikkat çekmek istediğim nokta gayet açık demogoji yapmaya gerek yok..

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide jant takıp yay presleyip... ' proje değişikliği nedeniyle' satanlar var) lpg projesi herhalde
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

alpbodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide jant takıp yay presleyip... ' proje değişikliği nedeniyle' satanlar var) lpg projesi herhalde
    +10000 )))))

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eleştirmek haddime değil ama Typer,Vti,Gti,rc,R yani bu tür spor demeyim de standartlardan hızlı arabaların kullanıcılarında marka farketmeksizin hafif bi agresiflik seziyorum.Tabi ki bu da tüm kullanıcıları genellediğim anlamına gelmiyor..

OBAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Detaylı bilgi telefonda verilecektir. Mal satmaya değil de müşteri temsilciliği yapmaya ilan açmış. Ülen heççç yaaa 2 civata için şekilden şekile giriyorlar ya, nasıl ayar oluyorum.
    BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!

Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide sticker projesi yapan var
    paşaoğlu
    dr ecu
    ecutuned
    rams ecu
    BT tununig
    bunların hepsini bi araçta gördüm
    kahretsinki arkadaşımın aracı her ilanını proje değişikliğinden satılıktır diye açar

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O tarz yazanlar sanırım arabalarını daha kolay satıyor.

Ben telefonda en ufak ayrıntıya kadar anlatıyorum, üstüne heryere gidip baktırabiliriz diyorum ama arabamı zor ve uzun bir zaman zarfında satıyorum :S

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Type R ımı alırken konuştum arkadaşla.Dediğimiz gibi gittik kahvaltımızı yaptık expertizimizi yaptık söylediğinin dışında da birkaç şey çıkmış olabilir.Samimiyeti ve yardımcı olması bu açıkları kapattı.Araç hakkında sonrasında aradık konuştuk dost olduk. Satarken de aynı şekilde ben arkadaşa detaylı da anlattım.En ufak kusurlarını da anlattım. Typer ın dünyasını da anlattım.Sattıktan sonra beni aradı yardımcı oldum.Dost olduk, arkadaş olduk.Hatta sattığım arkadaşın aracını almak için araştıran arkadaşlara da bilgi verdim telefonda saatlerce, gittiler aldır.Benden ne eksildi ne kaybettim hiç bir şey.Konuyu açan arkadaş sonuna kadar haklı.S2000 ilanlarına bakıyorum detaylar telefonda araç bebek sıkıntı yok felan filan.Yaz kardeşim neyi var neyi yok.Ya tutarsa mantığı bitmediği sürece zor arkadaşım zor.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabamda hasar kaydı vardır isteyen sorgulayabilir plaka açıktır... buraya kadar güzelde ah bide rakamı yazsan adam boşa 4 tl mesaj ücreti ödemese
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OBAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Detaylı bilgi telefonda verilecektir. Mal satmaya değil de müşteri temsilciliği yapmaya ilan açmış. Ülen heççç yaaa 2 civata için şekilden şekile giriyorlar ya, nasıl ayar oluyorum.
    yaa delinin müşteri temsilciliği yaaaah !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Type R ımı alırken konuştum arkadaşla.Dediğimiz gibi gittik kahvaltımızı yaptık expertizimizi yaptık söylediğinin dışında da birkaç şey çıkmış olabilir.Samimiyeti ve yardımcı olması bu açıkları kapattı.Araç hakkında sonrasında aradık konuştuk dost olduk. Satarken de aynı şekilde ben arkadaşa detaylı da anlattım.En ufak kusurlarını da anlattım. Typer ın dünyasını da anlattım.Sattıktan sonra beni aradı yardımcı oldum.Dost olduk, arkadaş olduk.Hatta sattığım arkadaşın aracını almak için araştıran arkadaşlara da bilgi verdim telefonda saatlerce, gittiler aldır.Benden ne eksildi ne kaybettim hiç bir şey.Konuyu açan arkadaş sonuna kadar haklı.S2000 ilanlarına bakıyorum detaylar telefonda araç bebek sıkıntı yok felan filan.Yaz kardeşim neyi var neyi yok.Ya tutarsa mantığı bitmediği sürece zor arkadaşım zor.
    Haklısın dostum Bursa dan galeriden almıştım 2013 te aracımı astra bertone..İlk kez bu tarz hızlılardan bir araçtı ve turboydu hiçbir bilgim yoktu turbolar hakkında samimiyetine güvenip Kastamonu da görev yaparken kalktım gittim Bursa ya gayet güzel ağırladı ve aracı 101 nokta expertize soktuk herşey söylediği gibiydi, Allah razı olsun diceksin demişti hiç başım ağrımadı ne binerken ne de satarken..Yabancıya da gitmedi araç benden sonra..Atla deve değil temennilerimiz inş dosthane alışverişler nasip olur bundan sonrada..

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalp kırarım geyiği epey dönmeye başladı bu aralar ilan açıklamalarında

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalp kırarım muhabbeti dönüyor evet ama satıcılarda haklı 1000 dk heryöne 20 tl olunca millet makarasına arıyor.

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilan açıklamasına arabanın boya, değişen, bakım ve diğer gerekli bütün açıklamalarını yazıp, sizi arayan kişiye sorabileceği soru bırakmazsanız, adamında sizi aradığında son rakam ne olur demekten başka şansı kalmaz.ben kendı aracımı satarken tramer kaydını dahi sorgulayıp resmini atmıştım hersey bilinsin diye. eger bunlara rağmen hala açıklamada yazılanları soruyorsa adam ozaman kalp kırabilme hakkına sahip olabilirsiniz ki oda size kalmış. yoksa detaylar telefonda konuşulur dıyen adamın ben butun can sıkıntısından birileri arasın diye bekledıgını düşünüyorum açıkçası.
    BaYTaR MURO

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)