Bitmez bu huur çocukları bitmez ben diyorum bitmez
Printable View
Bitmez bu huur çocukları bitmez ben diyorum bitmez
kesşke babası kondom kullansaymış.
bunlar babadan oğula nesil, bu...
kendi analarını, karılarını, bacılarını balkona çıkartmayan geri kafalı cahil yaratıklar.böyle düşündüklerinden tek başına ya da kız kıza sokağa çıkan bayanlar bunların gözünde çok farklı anlamlar ifade ediyor sokakta geziyorsa açık giyiniyorsa laf atarım zihniyeti ve laf atma mecburiyeti varmış gibi hissediyorlar.sonra ab ye giricez diyoruz birbirimize girmekten insanlığımızı unuttuk haberimiz yok.adamlar yere tükürene ne cezalar veriyor bizim ülkemizde hırsızlığa, tacize, tecavüze göz yumuluyor, görmezden geliniyor.Allah sonumuzu hayır etsin.
Kadın cezası arttı devam eder misiniz tacize diyor adam hiç affetmem diyor.Sonra biz kız arkadaşımıza ben yanında yokken kısa giyinme dedikmi bize tavır alıyorlar bana güvenmiyor musun diye bu video umarım hızlı yayılır da bizi anlarlar....
https://www.youtube.com/watch?v=rAVJPnG1U68
ilk 10 saniye benden bu yaratığa gelsin
Eskişehir sevdiğim şehirlerin başında gelir,öğrenci kenti olmasından,cahil yobazın fazla bulunmamasından vs..Bunun gibi lavuklar amaçlarına ulaşamaz kolay kolay,istisnadır yani..
Ayrıca çekim ekibi her zaman işini bilir,kimin ne konuşacağını nasıl tepki vereceğini kimin onlara ekmek kazandıracağını,ilgi toplatacağını az çok tahmin ederler..Buda tipinden belli zaten hemen çevirmişler.
Katıksız onun bunun çocuğu...
bunun gibi ya..şaklara denecek çok söz var da bi karşımıza çıksalar...
ak yaratığı , şunların kökü kurusada kurtulsa şu türk milleti artık.
Babası da anasına laf atmış, taciz etmiş öyle ortaya çıkmış bu soyunu s****ğim. Arabanın arkasına tasmayla bağlayıp sürükleyerek laf attıracan bu ite
Oksijen israfı başka bir şey degil...
Koduğumun kekosu
bu adamla benim oyum bir mi şimdi ?
Ya bunun bunun gibilerin Allah belasını versin ya nasıl tipler bunlar ya 😡
Orasi eskisehir, bende eskisehirliyim. Bu adam benim hemsehrim degil.. Neyse...
vay arkadaş ya bu insan artığı demek burda yaşıyor eskişehirin yerlisi değil o belli çünkü eskişehirde bu tarz kişiler cidden yok.
senın bu soyledıgın laf mı sımdı ? yıgıtlıge bak hele senın yıgıtlık anlayısın bu mu ? ne demek bu ya baska takımların formalarını gıyenlerı gruplar halınde doven yıgıtlerımız.
sırf takım tuttugu ıcın durduk yere gruplar halınde adam dovmek ne zamandan berı yıgıtlık olmus?
Ya ic cekersin anlarimda laf atmak nedir ulan enazindan ne *** oldugun belli röportajda konusma belli etme bida norma biseymis gibi konusmuyormu kurekle vurcan agzina