-
Arkadaşlar Rahmetli Barış'ımızın ziyaretçi defteri linki aşağıda,birşeyler yazmak isteyen olursa diye hatırlatmak istedim..
http://www.barisunal.org/defter/defter_oku.asp
Okuyupta etkilenmemek mümkün değil annesi,babası tüm ailesi sürekli ona sesleniyor içinden geçenleri döküyor..allah rahmet eylesin kardeşim :(
-
-
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
-
Canım Oğlummm!
Sensiz geçen ilk bayram...
Benim ve Annenin bayramını kutlarken yüzündeki o çok sevimli gülüşünle bayram harçlığını alışın hiç gözümün önünden gitmiyor.
Sanki o anı yeniden yaşayacakmışım gibi beklemekle geçti bayram günleri.
Çok özledim seni Barışım çook...Hasretin hergün çığ gibi büyüyor...Bu ateş sana kavuşmadan sönmeyecek... Her zaman her yerde bizimlesin...Nur içinde yat,Cennet Mekanın Olsun Benim Aslan Oğlum...
ya bu insanı bitirmeye yeter ya kötü oldum okurken
tekradan Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
-
Alıntı:
tünayK Nickli Üyeden Alıntı
mesajını duzelt chef...
Sağol Tünay sen bunu yazarken ben düzeltmiştim smileyi..
-
Anne ve babasinin yazdiklarini okudum tuylerim diken diken oldu allah onlara sabir versin.
Tanimam ama adaşım nur içinde yat :(
-
Allah en büyük düşmanımın başına vermesin böyle bi acı Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın kardeşimiz yakınlarınında başı sağolsun Allah sabır versin :(
-
allahdan rahmet diliorum mekanı cennet olsun dualarımızı eksik etmeyelim kardesimizden ailesine sabır versin allahım !
-
Mekanı cennet olsun:( Allah yakınlarına sabır versin:(
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah sabır versin gerçketen üzüldüm tanımıyorum ama yani sonuçta genç bi arkdaşımız :(:(:(
-
mekanı cennet olsun:(:( Allah rahmet eylesınn
-
Barış kardeşim seni unutmadık hiç bi zamanda unutmayacağız :(
-
-
ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin... :(
-
mekanıı cennet olsun allah aılesıne sabır versın
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.
-
Nur içinde yat benim nur yüzlü kardeşim...
-
Allah rahmet eylesin..(Ben hiç birşey yazamamışım buraya üzüldüm şu an:()
Allah kalanlara sabır versin..
-
allah rahmet eylesin:( takla atmıs gercekten allah sabır versin ailesine