bu olay oldugu zmn ben o bolgede jandarma olarak askerlıgımı yapıordum. hala hatırlıyorum annesının feryatlarını cok acı bı gundu. :( allah kımselere yasatmasın :( mekanı cennet aılesıne sabır dılıorum. :(
Printable View
bu olay oldugu zmn ben o bolgede jandarma olarak askerlıgımı yapıordum. hala hatırlıyorum annesının feryatlarını cok acı bı gundu. :( allah kımselere yasatmasın :( mekanı cennet aılesıne sabır dılıorum. :(
Allah yakınlarına sabır versin... Hayatımızın değerini bilelim .....
Çok üzüldüm. başımız sağ olsun
Dunya tatlısı aslan kardeşim seni çok özledik emin ol... Keşkeleri ardarda dizdik... Olsanda bir daha dizsek hep dizem her cumleye oyle baslasam...
Kardeşimizin babası Tahsin Amcamızın kendi yazısını direk buraya yazıyorum ilgilenen gelmek isteyen bütün sevenlerine duyurulur...
CAN OĞUL BARIŞIMIZIN aramızdan ayrılışının 2. sene i devriyesi nedeniyle 22 Ekim 2010 cuma günü saat 19.30 da evimizde dua okutulacaktır tüm sevenlerine duyurulur..
Adres: Kermes sitesi
6.cı blok 7/13
ümitköy/ ANKARA
tel:2357957
TAHSİN ÜNAL
Daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaslar Gencay Arkadasımıza ulasabilir...
Gencay 0533 248 35 66
vay be 2 sene ne çabuk geçmiş.. allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin :(
allah mekanını cennet etsın 2 sene gectımı yav:(
Allah rahmet eylesin..
Mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin çok üzücü Allah ailesine sabır versin
2 sene Nasil çabuk gecti :( daha dün gibi hatırlıyorum Barış Burak gencay hep birlikte fotograf çekimi yaptığımızı çok özledik seni Baris :(
ALLAH rahmet eylesin ...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inş.
Aslan gibi delikanlıydı etrafınca çok sevilirdi acaip efendi bir çocuktu 15-16 yaşındaydı ilk tanıdığımda allah rahmet eylesin
Allah mekanını cennet etsin..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.
2 sene önceye gittim haberi ilk aldığım ana...bi yakınımızın kabristanı Barışınkine çok yakın babasıylada bir kere karşılaşmıştık:(
ne denirki...geriye dönüp bakınca aynı çevreden bi sürü genç arkadaşımız toprak oldu gitti gencecik...iki elimin parmakları sayısını geçer...
Allah ailelerinin yar ve yardımcısı olsun...nur içinde uyusunlar...
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun sevdıklerıne allah sabır versın .:(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anne ve babasınada sabır versin...
:( :( :(