THY ci grup sessizlige burundu:)an itibariyle 5.93
Printable View
THY ci grup sessizlige burundu:)an itibariyle 5.93
thy tahminlerin hep tersi hareket etti. anlık bir 6.3 ü gördü ama kimse o rakamdan satamamıştır
5.72 de şuan THY alım fırsatımı? Varmı kap haberlerinde THY nin yapmayı düşündüğü bir yatırım yada dağıtalacak temerrüt vs.
uzun vadeli dolar alımı için fikirleriniz nedir bekleyelim mi yoksa alalım mı ?
dolar tirmanista gozukuyor suan alinmasi dogru olmaz bence..haftaya ingilterenin ab den cikis oylamasi var deniliyor dolara etkisi ne olur?
Şimdi, bir miktar birikimim var ve bunu biraz artırmak istiyorum. En mantıklı yol, dolar altın gibi mi yoksa forex gibi olur? Şuan ne gibi hareket etmek mantıklı olur?
Forex piyasasında çalışan biri olarak küçük parayla işlemi önermem. Hatta riske edebilecek bir paran yoksa bence hiç girme. Yatırmayı düşündüğün bir para kadar miktarla en az 1 ay demoda takılman lazım her ne kadar aynı psikoloji olmasa da demoyu gerçekmiş gibi kullanman da gerekiyor. Demoda kazanırsan bir kaç defa daha düşün öyle gir. Demoda kaybettiysen koşarak uzaklaş.
Dün 0.48 den dohol aldım.
İlk beklentim 15 temmuz po davası
İkinci beklentim kasım abd seçimleri Trump alırsa abd yi çarşı pazar karışır
Üçüncü reis ölürse
Hepside olabilir diye aldık bakalım
Araba alıp satmaktan yoruldum
Biraz daha ayırdım endeks 60 lara gelirseki
Bu kağıt en dip 0.46 0.47 görmüştü
Ytd
Trump alirsa uluslararasi piyasalar nasil tepki verir,onu olcmek gerek...
Resin olumu? İnsan bekliyor iste ama simdilik zor...
PO davasi beklentin iclerinden en tutarlisi ve dogrusu. Buyuk paralar gitti...
Faiz kolidorunun üst bandında indirim ne dir? Piyasa yansıması ne olur?
Merkez `tarih` yazd
ya bu thy ne olur? endeks 76.750 iken 6.24'den aldım. sonra endeks gene 76.500 civarı iken 6.00'dan biraz daha aldım ortalamayı 6.10'a çektim. sonra endeks % 1 düşerken thy % 5'ten fazla düştü, 5.70 lere kadar geldi. şimdi endeks nerdeyse 78.000 oldu thy hala 5.90 larda sürünüyor. o da dün hasbelkader endeksten bağımsız % 2,6 arttı da, o sayede. yoksa hala 5.75'lerde olacaktı.
ne yapmak lazım? zararın neresinden dönülürse kardır diyip az zararla satmalı mı? yoksa bi ışık var mı, beklemeli mi? 1.5 aydır endeksle hiç paralel hareket etmedi nerdeyse, bundan sonra ne olur?
http://i.hizliresim.com/5Vy57R.jpg
bu 12 yıllık tablosu :D
ikinci çeyrekte içinde zarar açıklaması muhtemel bir kağıt hatta halkbankası içinde aynı şeyleri söyleyebilirim
euro 2016 maçları izlerken reklam tabelasında görmek kağıdı tavan tavan yaptırmıyor malesef
ciddi reklam giderlerine karşılık turizm düşüşü çok etkiler bilançolarını
bence 6.60 yukarı aşağıya bir rakam kestirmek gerekirise 5.00 lara kadar gelme potansiyeli var
yakın bir süreç için iyi haberler gelmedikçe 10 filan hayal diye düşünmekteyim.
10 falan diil ya 6.20 falan görse satıcam hemen. kağıt çok saçma hareket ediyor, hiç bir şey ile paralel değil.bugün borsa artıda, thy gene ekside. geçen türkiyenin en değerli 20 şirketi açıklandı, birinci thy oldu. o gün yüzde 2 düştü. dün ne oldu da % 2.5 arttı anlamadım. abuk sabuk hareket eden bir kağıt, yani bi kurtulsam bi daha önünden geçmicem :) :) :)
mal döktürüyorlardır belki
hangi fon var acaba bakamadım ama genellikle bu tarz olaylarda borsa ile alakasız işleri genellikle kağıtda büyük paya sahip fonlar yaratıyor
alışda ve satışda hep kendileri oluyor küçüklerin isyan edip kağıtdan çıkmalarını bekliyorlar
belkide yüklü bir zarar yazacaklar onun fiyatlanması yapılıyor şuan
La 2.90dan dolar aldık, geldiği seviyeye bak. =)
Ben 2,88 den yuklu aldim,panik yok.
2.84ten 1 saat içinde 2.88'e fırladı. Hala da tırmanıyor. =)
Dolar alanlara hayırlı olsun 3 e geldi :)