Çok karlı bir thy operasyonu itibari ile şuan kağıtsız kaldım. Şuan haberini alacağınız herhangi bir öneriye açığım
Printable View
Çok karlı bir thy operasyonu itibari ile şuan kağıtsız kaldım. Şuan haberini alacağınız herhangi bir öneriye açığım
Alıncak kağıt yok gibi
Ben koza ipek grubu kağıtları topluyorum ufak ufak 4 5 liradan geldi devlet eti maden devretme yada satma yoluna giderse tekrar eski günlerine gelir diye girdim YTD
2,9466'ya kadar dusmus dolar,gec kaldim alamadim. Daha dogrusu aramislar ama acamadim.
Simdi hedef 2,92-94 arasi.
bu korkuyla haaala bu ülkede nasıl duranlar var , her gün kötülük senaryoları falan filan . Herşeye bi kulp bulmak vsvsvs . Bu tipler 15 yılda en çok parayı kazanan tipler Zaten. Gölge etmeyin başka ihsan istemeZ.
Hedefimi 2,92'ye cektim. Ki bu hafta alislarimi 2,94'e yazmistim. İptal ettim...
92'ye digru hareketi izleyip karar veririz.
9466'da direnc biraz guclu cikti. Ama 2,88'e yuruyecek bir ruzgar yakalanirsa her kademeden alinir.
ons altında 1390 hedefindeyim.
bu bağlamda dolar tl için de 2.90 hedefliyorum. her türlü alınır 2.90dan.
Tl Ruble ticareti gerçekten olabilir mi olursa dolar hangi seviyeye inebilir
Borsadan çıkış yaptım cuma itibariyle gayrimenkul ve kentsel dönüşüm işine el atıyorum
Dohol e burdan aydın babaya teşekkürler diliyorum kozacıklarım olmadan verdim ama önemli değil
Allah kolaylık versin herkese
Dolar 2,95 den altına kıramadı bir türlü kırsa endeks 84.000 lere tekrar gelecek
İşidle savaşa girilirse bu borsa yine bize rahat nefes aldırmaz gibi keza dolar içinde aynısı söylenebilir
YTD
doların gidişatı nasıl değerlendiriyorsunuz? kısa vadede öngörüler varmı?
Tahminime geldi dolar. 2,9168 gormus. Kimler 2,92'nin basindan dolar aldi?
Sizin tahminleriniz yol gösteriyor genelde. Zaten size paralel olduğum durumlarda kesin işleme sokuyorum yatırımcılarımı. Dün 2.9240 ve 2.9220 iki kademede alış yaptık 2.93 de de çıktık. Hani yakın gibi görünebilir ama pozisyon büyüklüğü 7 lot olduğu için gayet güzel bir para kazandık. Dolar ile ilgili tahminlerinizin devamını bekliyoruz :)
Beyler ara ara okuyorumda çok tehlikeli gidiyorsunuz ama Allah'tan aranızda kaldıraç kullanan yok
Yani karı zararı elindeki para kadar, yoksa durum vahim çünkü hiçbir temel analiz hatta teknik analiz bile olmadan oradan alayım mı buradan satayım mı muhabbeti dönüyor kumar gibi
Seviyeler ancak işte belki teknik analize dair birşey olarak söylenebilir ama oda maalesef kulaktan dolma
Hadi bende iddialı bir öngörü paylaşayım sebepleri ile beraber
Bugün tutanaklar dolar negatif olur üstünede cuma fitch bize dokunmazsa bence 2.80 hedef ha burada şöyle bir nokta var dün kötü gelen verinin hemen ardından başkanlar demeç vermeye başlıyor sanki bu kadarda düşmesin yada bu kadar hızlı değer kaybetmesin dolar der gibiler ama fitch işi ile pozitif ayrışabiliriz
Olağan düşüş yada yükseliş trendi içinde oluşan tepki alım satımlarını bile yatırım fırsatı olarak görüldüğünü okuyorumki onuda ancak yapsan yapsan fxde yaparsın onuda kullanan yok zaten sanırım konuda
neyse herkese bol kazançlar
cuma gunu herkes onsu 1350 yı devırınce 1374-77-80 yolda dedı herkes ters kose oldu keza dunde aynısı oldu 1357 ı devıren ons anıden gerı dondu su an acıklamaya kadar 1341-1345 arası sıkısacak acıklama ıle ıpler kopacak yıne herkes onsu yukarı tahmın edıyor ama yıne ters kose olabılır herkes.Cunku bu garantı olsa zaten fıyatlanma acıklama oncesı yerını belırlıyor bakalım 21.00 neler olucak :)
FOMC tutanakları sonrası şu an 2.9188 civarındayız.