yiğit senden aldığım cesaretle elimdeki dolarıma kredi çekerek bile dolar ekleyerek girdim Allah razı olsun kardeşim senden 3-5 kuruş kar yaptık şu kış günleri ilaç gibi geldi vallahi.
Printable View
Valla birşeyleri yapabilmek için risk mutlaka gerekiyor. O yüzdende kredi çekip dolara bastım, TL de biriktirme şansım yok çünkü TL bi şekilde harcanıyor. Ama kredide bi şekilde ödeniyor araba alıcaktık ondanda vazgeçtim evdeki ihtiyarla gezicem b ir süre. Dolar kazandırınca bozdurmak hiç istemiyor insan.
Dolar nefeslenecek yer arıyor ama bir türlü bulamıyor
İnsanları 3,40 ile 3,50 arası beklentiler var diyip hazırlıyorlar mı o da olabilir
Doları kumar görüyorum
Yatırım için sağlam kar açıklayan ve geleceği olan sanayi holdingleri ile altın almak daha sağlamcı olur
Doların biraz daha gidebilir duruyor ama riskli görüyorum
YTD
3,35
şubat beklentisi 3,55
ytd
duyumlar/söylentiler
Dolar alan yaya kalır - Ekonomi Haberleri
Dolar 2.50-2.60 arası giderken dolar alanın yaya kalacağını söyleyen birileri vardı.
Durmak yok, rekora devam;
Fed Başkanı Janet Yellen'in 'faiz artırımları gecikmemeli' açıklaması dolara tarihi rekorunu kırdırdı. Dolar 3.35 TL'yi de aştı.
Millet "YELLENése biz s.çyorz :D
Hergün rekor 7 ceddimiz göstermedi şu rekoru
Sağolsun iktidar her gün rekor kırıyorr
3.36 TL olmuş yeni rekorumuz hesef rabiaaaaaaa 4 4 4 hamınaaaa :)
3.3770 şuan burdan ufak bi dönüş yapabilr sanki.
Son tahminlere göre 2.5 tl dönüş olacak deniyor dolar için çok anlamam ama duyduklarım bunlar ...
Dolar ne kadar daha artarsa kiriz var söylüyecekler merak ediyorum dolar olmuş bilmem kaç yandaş gazeteden bandanalı kadın'haydi türkiye devir dolar bozup devletini yanında olma zamanı' diyor
Erdem başçı zamanında iyi toparlamış vallaha. Şimdiki duruma bakıp gülüyordur.
Şu anki durumda ise bu saate kadar müdahale edilmedi, bundan sonra da edilmez bence. Kendi kendine bir düşüş muhakkak olacaktır.
3.39 mu dedilerrrr :):)
dolar düşüşe geçti beyler az ewel 3.3915 ten 3.3913e bi geri çekilme yaşandı
3.3912den tekrar güç alıp allah ne verdiyse yürüyebilir diye düşünüyorum
yatırım tavsiyesi değil akpli trol arkadaşların kendilerini mutlu hissetmesi için yazılmıştır.
50 liralık dolar alanlar için bir sıkıntı yok nasılsa
Beyinlerinee ettikleriminimnnn :):)