Sorma abi. Ne medyası, ne ekonomisi, ne muhalefeti elle tutulur bir haldeyiz.
Allah sonumuzu hayır etsin...
Printable View
GTA şifrelerini darbe şifresi diye haber yaptıkları gün canlı izliyordum :)
Dolar bey soluklanıyor 3,86 civarları şuan.
Bu saatten sonra Merkez Bankası'nın yapacağı her müdahalede dolar teri silinmiş, suyu verilmiş ve karnı doyurulmuş yolcu misali daha şiddetli artar bence.
Domates tohumunu bile İsrail'den alırsak-hem de kısır tohum-daha biz çooook ağlarız...
Yarın için 4 civarı diyorum, -/+2 kuruş sapma olabilir...
Buğday da üzdü beyler dolara yüklenmeyelim sadece
Dolardan sonra bir kotu haber de buğdaydan - Cumhuriyet Ekonomi Haberleri
bi laf vardır ayranı yok içmeye , gümüş köprü ister geçmeye ..
Altin düşse bare , düğün sezonu geliyor 128 den 149 a fırladı namussuz
4.18, merkez üssü Ankara.......
euro bozdurulur mu? ne dersiniz, bekleyim mi az daha
Türk hava yolları ödemeleri için 500 milyon $ almış dün o yüzden dolarda sert hareket olmuş diye bir söylenti dolaşıyor.
Doğrudur yanlıştır bir şey diyemem.
Yapmıştır dangalaklar, 3.20'den dolarları bozdurup 3.85'den dolar almışlardır. allah cezasını versin o thy'yi yönetenlerin. bu kadar basiretsiz yöneticiler nasıl bir araya gelmiş hayret. 9.5 TL'den 4.75 TL'ye düşürdüler hisseyi, üstün başarı nişanı vermek lazım..
Suan altinmi alinir usd mi ?
2 ay kadar kardesim
Altın abi.2 ayda altın zarar ettirmesi zor görünüyor ama usd oynak trump gelince olay değişebilir.Veya bizim tırrekler belki yurt dışındaki paraları türkiyeye sokarsa da oynatır zarar yazabilir o yüzden altın öneririm.
Sagol kardesim, baska fikri olan varmi ?
Altına bir şey diyemem ancak 3.85 civarına çekilirse dolar'a girilebilir. Mecliste her gün kavga , dövüş , huzursuzluk varken bu piyasanın düzelmesi beklenemez. Birileri bir şeyler pompalıyor dolar'ı çekmeye çalışıyor ama dün de söylediğimiz gibi bunlar sadece günü kurtaran hamleler , çözüm değil sadece düzenleme diyelim. Haliyle biraz aşağı çekiyorsa 2 katı yukarı atıyor , son 3 aydır bu şekilde ilerliyor zaten. Bu dönem de TL hariç , her şeyin insana getirisi olacağını düşünüyorum. Ama yine de vebal almak istemem , siz kendiniz düşünün taşının. Ki ben bu yazıyı yazarken bile yön yine yukarıya çıktı
3.8550 desteği var , dokunursa az daha inebilir. Yukarda da 3.9250 buna dokunursa 3.96 civarı falan bekliyorum.
Şuan çok fazla müdahele var eğer sıyrılırsa bundan çatır çatır tırmanır. Dediğim gibi hiç biri yatırım tavsiyesi değildir. Düşüncelerimi paylaştım.