Hikaye olarak gördüm dinlemeden edho ya geçtim
Printable View
Merkez bankası üst akıl politikasına devam etti.
ABD, Trump ı unutmayacak bir başkan olarak görecek
Eğer politikalarından vazgeçmez ise
Pasifik anlaşmasının feshi afganistandan çıkma düşüncüleri
İşsizliği ve gereğinden fazla savunma giderlerini düşürme adına
Dolar tüm dünyada değer kazanabilir düşüncesi var bende
Ortadoğu askeri güçle değil politik güçle kazanma planı
Sisi ile görüşecek olması bende bu kanıyı oluşturdu
Bu durum altın fiyatlarını yukarı yönde abd doları ile yükselmesi anlamına gelir
Orta uzun vadede altın vazgeçilmez gibi durmakta
Borsada DOHOL yine vazgeçilmezim
Trump davet etmiş törene katılmış bunun meyvesini alacaktır
Endeks gereksiz yüksek kademeler bomboş hacimsiz çıkışlar
Dohol dışında Gübre Fabrikaları yasağın kalkması ile ilk çeyrek bilançosundan sonra nisana kadar peak beklediğim kağıt şuan için
YTD
amerika dış enflasyon oluşturucak yani kendi enflasyonunu dünya ülkelerine ödettiricek kazan kazan devri bitti..
sabah dolar güne direk tırmanışla başladı bir ara gene 3.80 yokladı şimdi 3.79 larda .. üstelik 20 milyarlık dev yatırım paketi açıklanmasına rağmen piyasalar ona bile sıcak bakmadı inanmadı yada geçmişdeki tecrübelerden..
Altın 200 olacak o zaman paraya bak
Hala teknik olarak meraklısı vardır belki düşüncesiyle birde başarıya ulaşınca yazayım dedim.
"15 günde hayali 1 milyon nasıl 4 milyon yapılır" adlı çalışmamı paylaşmak istiyorum arkadaşlar.
İşin özü ise 1 milyonu kaybetmeyi göze alabilsem acaba neler yapabilirim denemek istedim.
Kaybedersem kaybederim umurumda değil kafası ile parada gerçek olmayınca ;
10 ocak saat 16 da 265bin dolar yani o zaman kurdan 1 milyon liraya denk gelen bir mebla ile işlemlere başlayıp bugün ; yani toplam 15 günde yaptığım işlemlerle toplam paramız 1.037.247 dolar oldu
Kabaca 1 milyon 4 milyon olmuş oldu işte
Demo hesabın aracı kurumunu denizbank seçtim
Normalde spreadleri yani al sat arasındaki fark diğerlerine göre daha pahalı ama fiyat sağlayıcıları arasında kendiside var
Altta linkini veriyorum merak edenler inceleyebilir
Ben kendimce dolar tlde fikir yürütebiliyorum o yüzden sadece onda işlem yapıyorum ki gerçek hesapta 100bin zararda olan hesabımda var mesela oda ayrı konu :)
yani bunu inceleyip referans alıp örnek alıp işlem yapıp patlamayın aman diyim :D
Değil mi @mikail8800 :)
Statement: 999986681 - birmilyontl
250 usd yı 1000 yaparız ozaman :D
valla sen ustasın bu konularda ben anlamam :) fecen hafta fıfty fıfty altın usd yaptım oyle yatıyolar :D suan artıdayız sukur :D
Yok canım ne ustası
İlgiliyim sadece
Gram altın ise aynı yönde pozisyondasın gibi birşey olmuş o aslında çünkü gram altının çarpanlarındada yine dolar var
Yani böyle kaldıraçlı işlem ile battı vs durumu olmadıktan sonra banka hesabındaki parayla yapılan işlem çokda sıkıntı değil zararda etse
Gerçek ile demonun herşeyi aynı
Tek farkın senin psikolojin
Zaten işlemi açtığın an orada - bilmem kaç rakamını görüyorsun
mesela 100bin dolar yani 1 lot dolar aldın tuşa bastığın an kurumuna göre örnek -200tl ile başlıyorsun
Alsan pahalıdan alıp başlıyorsun satsan ucuzdan satıp başlıyorsun
kurum öneremem çünkü hepsinin kullandığı program aynı
o kadar az meblada en az spreadi teklif edeni seçerdim sanırım ben
burada denizbankı seçmemin sebebi karşımda banka olması idi
Yani gün olurda gözü karartır ve gerçek 1 milyon ile denizfxde böyle birşey denersem
Gece fiyatlar noluyor
Ortalama spreadi nerede
vs bunları birebir görmüş olmak için banka aracı kurumunu seçtim ben
Foreks reklamlarında şu resimde belirttiğim yerdeki veriye dikkatlice bakın
http://i.hizliresim.com/2nzBGO.jpg
Fiziki alım yapın fx sistemler kaldıraçlar insanların kısa sürede para kazanma hırsı hep zararla sonuçlanmaktadır
Deneme hesapları gerçek para olmadığı için risk etmek çok kolay ve basittir
Real de işler resimdeki gibi sonuçlanır.
aracı kurumlar bir güzel komisyonla beslenir
Fiziki alım yapın döviz bürosundan kuyumcudan
Ayrıca altın hesabıda çok tehlikeli bir sistem olarak görmeye başladım
Herşeyi fiziki sahip olmak en sağlamı
bende bu düşüncedeyim.
:)
sabah arabayı sattım direk parasıyla dolara girdim şimdiden bi çorba parası çıktı bile :D
neden pekı :)