Arkadaşlar yasal hakkınız olan ve elektronik ortamda gördüğünüz paranıza kim el koyabilir?
Şifrenizle girip şuan kaç paranız var devlet kaç para destek vermiş ve ne kazanmöışsınız görüyorsunuz zaten.
Arkadaşlar yasal hakkınız olan ve elektronik ortamda gördüğünüz paranıza kim el koyabilir?
Şifrenizle girip şuan kaç paranız var devlet kaç para destek vermiş ve ne kazanmöışsınız görüyorsunuz zaten.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu ülkede birikmiş fonlar nerelere harcandı, kimlerin cebine girdi de sonradan kıvırıp biz o paralarla duble yol yaptık diyen de AKP!
MSN => raymanbu@hotmail.com
ocak ayi basinda ve sonunda arkadasim bes hesaplarinin ekran goruntusunu almis telefonuna, ay basi ve aysonu arasinda 450 tl fark var parasi erimis resmen.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Fonların çalışma prensibi şöyleki,
Fon sizin paranızla 3 kar ettiyse 1 gibi gösteriyor.
1 zarar ettiyse 3 gibi gösteriyor.
Unutmayın abiler hiç kimse size hayrına para kazandırmak için savaşmaz. Sizi herkes sömürmek için uğraşır.
Düzenli bölünen ve düzenli temettü veren BIST şirketine yatırım yapın çok daha iyi.
En azından karıda zararıda görürsünüz ve istediğiniz an hiç bir tehdit olmadan çekersiniz paranızı yani.
Arkadaşlar bugünün şartlarında parayı TL de tutmak pek mantıklı görünmüyor. Orta vadede Dolar mı yoksa altın mı önerirsiniz?
bi fx şirketinin tarih vermeen dolar tl hedefi 4.300
eurusd hedefi 0.900
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Tarih vermeden seviye vermek ne demek? Insanlarin zekalariyla oynuyorlar... Tarih vermeden 1$ 6 tl yada 3tl. Itiraz olmaz herlade?
yıl içinde benim anladığım kadarıyla
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
BES konusunda yapılan yorumların çoğunluğu bilgiden uzak
forumun çoğunluk kitlesi araştırmayı seviyor bu bakımdan BES i olan arkadaşların öncelikle ilgili kurumun çağrı merkezini arayıp para yatırdıkları fon ve sistemin genel yapısı hakkında bilgi alması faydalı olur.
BES sistemine güvenmediği için sistemden çıkan arkadaşların (nakit sıkışıklığı, farklı bir yatırım yada her türlü ihitiyaç harici değil de sadece sistem çöker paramı alamam diye sisteme güvenmeyen arkadaşların her türlü BİST yatırımı , devlet tahvili/bonosu, bankalardan her türlü fon alımı , hatta vadeli mevduat da yapmaması gerekir. o zaman tek yatırım imkanı kalıyor kapalı çarşıdan fiziki altın alıp evde saklamak.
çünkü bunun haricininde dayanak varlığı TR de olan hiçbir yatırımın garantisi/garantisinin dayandığı temel BES in garantisinden farklı değil.
let's go switzerland !
Vadeli mevduat yabancı bir bankada da ise ne sıkıntı yaşar ?
Varlık Fonu denetleme yok benim paramla iş yapacaklar
Ben hayır dediğim için terörist ilan edilcem ve benim paramı kullanacaklar
Oldu yaaaa
Ben beni mikemileceği min noktaya çekiyorum
Ben hayalperest değilim benim paramı varlık fonuna atsın diye
Biriktirmedim o bes i
Bes devlet katkısı yokken girmiş biri olarak yazıyorum
Yüzde 25 katkıyı emekli olmadan alamıyorsunuz falan filan
Fonlar olsun çok hakimim
Kim nasıl isterse öyle yapsın
Ben bu ülkede ışık göremiyorum
Gardımıda ona göre almaya çalışıyorum sadece
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
%25 devlet katkısı iyi rakam ufak ufak uzun vadede para biriktirecek arkadaşlar için bana bes cok mantıklı geliyor.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Bugunki spk tebliğden sonra forex piyasasıda yurt içinde bitirilmiştir geçmiş olsun
Kızlarımın adına yaptırdığım bes hesabını kapatayım mı? Ne tavsiye edersiniz?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Ben bugün sabah aldım 3.6870 den. Mayısa kadar dokunmayacağım bir para olduğu için.
Rte şimdi onay vermiş referanduma 16 nisan olarak açıklayacaklar herhalde.
Trumpın dün akşam ki vergi için açıklama yapacağım demeci fln ileride işleri değişitrcek düşüncesine girdim.
Ve doların süşmesini hala referanduma kadar bile isteye dusurduklerini dusunmeye devam ediyorum. Sonra roket gibi gitcek gibime gelio
Ytd
Ben bu işlerden hiç anlamıyorum.
Burdaki yorumlarla 3.9 civarında dolarımı bozdurup, 3.72 seviyesinde aldım. Güzel de para kazandım.
Mevcut kuru görünce, ne yalan sölim türk lirası param olsa da dolar alsam diyorum. Nakit ihtiyacın varsa bilmem ancak 6 aylık bir sürede ihtiyacın yoksa belki doları tutman faydana olabilir.
Herkes analizler vs yapıyor, ben de "bunlar nece konuşuyor " diyorum. Ama anladığım şey 6 ay 1 yillik evrede saçma sapan yüksek dolar kuru beklentiileri mevcut.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)