Bu sene doların oldu zaten :)
Seneye neden altın olmasın.
Bi krize bakar abd bellide olmaz pembe tablolar yok değil :)
Printable View
Bu sene doların oldu zaten :)
Seneye neden altın olmasın.
Bi krize bakar abd bellide olmaz pembe tablolar yok değil :)
Nereye gider bu dolar, ey yorumcular. Nedir yorumlar?
2.9 sene sonu diyor ve arttırıyorum.
Erken seçim fiyatlaniyor sanki ne dersiniz :)
Voleyi vuran oldumu bu arada? Usd epey bi yükseldi....
Fed faiz artırıcak , Altın düşüyor ve petrolde... Haberlerden ziyade buralara bakmak lazım
Bence 3 tl ye kadar zorlar ama Merkez bankası o seviyelere özellikle 2.90 gibi epey rahatsız olur,,, 3 lü seviyelere yaklaşırsa oralara değmesini beklemeden faiz artırır...
Bu arada ithalatla uğraşıyorum ve Navlun fiyatları anormal derece düştü ve düşmeye de devam ediyor ... Geçen sene 2.500 - 3.500 Usd aralığında olan Navlun fiyatları 700-750 usd lere kadar indi.. (Çin - Türkiye) ... Çinde de epey problem var ihracat yapamıyorlar.
Bu arada Abd konut satışları verisi de iyi geldi.... USD yi güçlendirir.
Yorum için vade belirlemek lazım.
Ben uzun vadeli pozisyon alıyorum hep ve bugüne kadar net tespitlerim dolar/tl için
Ne zaman rekor kırıp geri çekilse , o geri çekildiği kadar sonra üzerine ekledi hep hatta çoğu zaman dahada fazlasını.Bu uzun zamandırda bu şekilde
Dolarizasyon bitmesi için makro ekonomik olarak durumun değişmesi lazım. Yoksa büyük yükseliş resminde dalgalana dalgalana devam edecektir.
Büyük resimde dolar değerlenmez artık denecek birşey varmı onu analiz etmek gerek.
Bence yok sadece fed etkisi az olsun diye uğraşıp duruyor. Yavaş yavaş veriyor ilacı gibi.
Ben hiçbir zaman seviye söyleme taraftarı olmadım ama söylediklerime göre seviyeleri kendiniz belirleyebilirsiniz
Euro ziplayisi yaptı bugun 3.00 gormesi olasi.
Demeye kalmadi ve kirdi 3.0 suan ileriki kirilma noktasi 3.050 asagi kirilna noktasi 2.950
Portföyden çıktık şu an için aselsanla bir miktar yola devam.
Carfa yı unutmuşum resmen carfa ve aselsan devam .
Selamialeykum beyler :)
Erken seçimi aldığını tescilledi bist sanırım.: )
Yapi kredi ve garanti takibindeyim suan.
Garanti 7.40~7.50 aralığına gelirse bir çıtır dalicam.
Yapi kredi de kademelerde alıcı yok diye bayaga aşağı saldilar orada 3.30 gelirse biraz almak iyi olabilir )
valla bu defa kar edecem galiba. 2.69 dan almıştım bakalım ay sonuna kadar nerelere kadar ilerler.
Bence sat hemen merkez bankası kıpırdanmaya başladı
"Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), ABD doları cinsinden
tutulan zorunlu karşılıklara, rezerv opsiyonlarına ve serbest
hesaplara uygulanan gecelik faiz oranını yüzde 0,21'e çıkardı."
Düşünce yine al
Ama işte ekran başında işlem yapmıyorsanız bırakın kalsın yavaş yavaş zamanla 3 bile görür belki
Dün 2,72 peak atınca bozdum hemen müdahele geleceğini düşündüğümden ki bugün aşağıdaki durum var toplantı sonunda bir hareketlenme yine bekliyorum piyasalara bi su serpmek adına
CHP İletişim Koordinatörlüğü, koalisyon çalışmalarıyla ilgili AK Parti ile son görüşmelerde varılan mutabakat çerçevesinde, daha önce açıklanan heyetlerin katılımıyla ilk görüşmenin, bugün saat 14.00'te gerçekleştirileceğini bildirdi.
Merkez yine ihale yapar ama bu saatten sonra dikiş tutmaz.
Rte planı devreye soktu bence.
"Beni cezaevine atamazsiniz.İktidar yapmaz iseniz sizi savaşa sokar dolari tavan borsayi taban yaparım. Ben nasılsa 13 yıldır parayı buldum 7 sulalem rahat"
Diyor suan bana gore :)
Erken seçimde de secmeyin bak daha size neler yapicam diyedr ekliyor :)
Mhp mahvetti bizi yoksa endeks 88.000 dolar 2.55 2.60 dı
2015 çöp oldu 2016 çöp olucak
Bu oylar değişmez aksine akp daha da zararlı çıkacak şahsi görüşüm