Bu kredileri çekerek fx işlemi yapan ve kaldıraçlı olarak dolar alan 4 yatırımcım var sorsan namazında niyazında fanatik akp li Allah başımızdan uzun adamı eksik etmesin diyor.
Printable View
Bu kredileri çekerek fx işlemi yapan ve kaldıraçlı olarak dolar alan 4 yatırımcım var sorsan namazında niyazında fanatik akp li Allah başımızdan uzun adamı eksik etmesin diyor.
55-57 arası uygun olur....
58 yapıp 62 gördü 70 li seviyeleri yakındır
Dolardaki geri çekilme ABD kaynaklı. Dolar tüm para birimleri karşısında değer kaybediyor ( güney afrika randı hariç ordada maliye bakanı ile alakalı bi sıkıntılar var çok hakim değilim) Parite 1.09 merdiven dayadı. Ona rağmen dolar anca 60 lara kadar çekildi.
58'e degince yuklu alim geldi,biraz sabir...
düşüş olur mu 3.65e yaklaştı
Halkbankasının ust duzey yonetıcısı newyork da goz altına alındı.... Bakalım...
Guney Afrika merkez bankası ile de bir sıkıntı mi ne varmış
Her taraf laham kokmuyor mu :)
.59'dan girmeden .65 ile dolardan gene gol yedik arada bi islemden ufak bisi payimiza kalirdi :(
Normal bi ülke değiliz ki. Dolar tam dünyada değer kaybediyor burdada biraz gevşer dedik hop halkbank genel müdür yardımcısını paketlediler Amerika'da.
ABD'de FETÖ'cü Halkbank genel müdür yardımcısı masumdur ve acilen salıvermelidir! EYYY US.... EYYY......
Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla Amerika'da tutuklandı... Bana göre Evet de çıksa Hayırda çıksa Deniz Kurudu Kara Göründü..
Son dakika: ABD'de şok karar.. Halkbank Genel Mudur Yardımcısı tutuklandı - Ekonomi Haberleri
Halkbank Genel Mudur Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla ABD'de tutuklandı | NTV
Abd düğmeye bastı mı acabaaaa :)
Doları hangi seviyeden almalıyız? şu an 3,6285 civarında
1.5 ay önce falan vadenin günü var diye 3.67den bozdurmuştuk acilinden, baya yüksek bozdurmuşuz kısa vadede.
Ama uzun vade düşürsek her türlü tl olarak karlı çıkıcaz gibi
altın birden fırladı 148.00 satıcak olan varsa bana kalırsa satsın referandum öncesi düşüşe geçecektir