birde televizyon kanalları bence hükümetle papaz olmamak için bazen fazlasıyla iyimser yorumlar yapıyorlar.. zira izlediğim ekonomi kanallarındaki ekonomistlerin yorumları çoğu zaman tutmuyor.
Printable View
birde televizyon kanalları bence hükümetle papaz olmamak için bazen fazlasıyla iyimser yorumlar yapıyorlar.. zira izlediğim ekonomi kanallarındaki ekonomistlerin yorumları çoğu zaman tutmuyor.
Ne rekor mu!
Utanmasa 100.000 olacak, derlerdi de inanmazdım ;-)
Zx sorması ayıptır hangi Hisseler yükseldi? Devlet eliyle yapılan manipulasyondan başka birşey değil.. Halkbank Thy Gb gibi belli başlı hisseler.. Borsada eli yanan varını yoğunu kaybeden pekçok kişi var..
Öğrenci bütçesi ile biraz daha dolar alımı yaptım,bakalım neler olacak
Dolar alımı yaptım bu sabah... :)
Ben dün aldım biraz hadi bakalım forumca ya batarız ya cıkarız :)
Valla alıp almasam mı diye düşünüyorum daha düşermiki dolar
3.65 i aşarsa alıcam 30 k okul için bakalım hayırlısı
Açıkcası referandum öncesi Hayır çıkacağını düşünerek 3.65 den aldım. Şans yüzğme güldü Evet çıkmasına rağmen 3.70 görüldü. Peki bozdurdummu? tabiki hayır:). sanırım bu seviyelerden yine yüklü alım yapmak lazım
dolar alımlarını bugün için kaçdan yaptınız.?
Ben Z.B. kullanıyorum Banka ... Makas olarak düşük olsun istersen Türkiye Finans kullanabilirsin veya az daha pahalı dolar satan Enpara ... Tfinans'ın özelliği 5 gün 24 Saat kullanabiliyorsun... Banka gibi akşam 17-30 - 18 gibi kapanmıyor... Ama ben açıkçası bulaşmadım hiç..